Tips voor het verliezen van gewicht in Your 40's

Tips voor het verliezen van gewicht in Your 40's


Volgens de National Institutes of Health, 66 procent van de Amerikaanse volwassenen met overgewicht of obesitas, waardoor een groot aantal gezondheidsproblemen, zoals diabetes en hart-en vaatziekten, langs voor de rit. De beste strategie voor het verliezen van gewicht, meer calorieën verbranden dan je in te nemen, is eenvoudig, maar dat betekent niet dat het gemakkelijk is. Gelukkig zijn er een aantal manieren om ervoor te zorgen dat uw gewichtsverlies succes.

Vertragen

Eet langzamer. Dit zal u helpen om beter in te schatten wanneer u eigenlijk vol en overeten te voorkomen. Proberen het zetten van uw vork neer tussen de happen te vertragen dan naar beneden. Kauwen uw voedsel langer zullen beide vertragen uw eten en u helpen om uw voedsel volledig te verteren.

krimpen

Gebruik kleinere borden. De meeste mensen vullen hun borden en dan eet hoezeer is voor hen. Dus met behulp van kleinere gerechten zal u helpen om op natuurlijke wijze te snijden uw portiegrootte. Als je daarna nog honger hebt, wacht dan 15 of 20 minuten voordat een tweede portie. Misschien vindt u dat u niet langer honger op dat moment zijn.

Go Raw

Vul op low-calorie voedsel. Rauwe groenten en fruit hebben niet veel calorieën, maar de inhoud water zorgt ervoor dat u een vol gevoel en u helpen voorkomen dat snacking op junk food. Probeer het eten van uw favoriete fruit een paar keer per dag om je honger te controleren. Het hebben van een glas water voor het eten heeft een soortgelijk effect.

Train Hard

Hier vind je een een oefening die je leuk vindt. Getting actief is een cruciaal onderdeel van een gewicht-verlies plan, en de beste oefeningen zijn degenen die u daadwerkelijk zal doen. Een gemiddelde van 30 minuten van matige activiteit per dag is een minimum voor het verliezen van gewicht en gezond te blijven, maar het is belangrijk om te beginnen waar je comfortabel en het werk tot langere sessies.

ruwvoer

Eet veel vezels. Sommige studies hebben aangetoond dat vezelrijke vetarme diëten zijn even effectief als traditionele caloriearm dieet. Vezel heeft half zoveel calorieën als een equivalente hoeveelheid vet, en niet om te zetten in zo gemakkelijk vet lichamelijk. Fruit, groenten, bonen en granen zijn allemaal goede bronnen van vezels.

Opdrinken

Hebben een paar drankjes. Veel mensen denken dat ze nodig hebben om volledig afgesneden alcohol om gewicht te verliezen, maar een studie uitgevoerd door Brigham en Women's Hospital bleek dat vrouwen van middelbare leeftijd die een of twee drankjes per dag zijn 30 procent minder kans om gewicht dan vrouwen die helemaal onthouden krijgen.