Tips voor het Bakken Steaks in de Oven

Tips voor het Bakken Steaks in de Oven

Denk aan steak en u waarschijnlijk eerst denken aan het koken op de grill, gevolgd door pan-braden op het fornuis. Maar u kunt ook steaks in de oven koken. Hoge-temperatuur roosteren is snel en zonder gedoe, het produceren van een goed gebruind steak met heerlijke druipen die kunnen worden gebruikt als basis voor een pan saus of jus.

goede Cuts

In het algemeen moet vlees bestemd voor de oven roosteren tenminste 2 inch dik en goed gemarmerd zijn. Te dun of te mager en het vlees zal uitdrogen en taai. De steak zou ook relatief betaalmiddel; het zal niet malser geworden tijdens het bakken in de oven. Goed bezuinigingen voor het roosteren zijn New York strip en top lendenen.

Marinades Versus Droge Rubs

Terwijl u uw vlees marineren voordat oven roosteren als je wilt, marinades meestal zijn het meest succesvol met minder malse stukken rundvlees gekookt bij een lagere temperatuur. Probeer in plaats daarvan een droog wrijven van verse of gedroogde kruiden en specerijen. U kunt ook met succes oven-roast beef met geen kruiden meer dan zout en peper.

Browning

Een optionele stap, maar een die een groot deel van de extra smaak kan bieden, is tot bruin de biefstuk in een pan aan elke zijde voor het bakken. Als uw koekepan is oven-safe, na het bruinen kunt u zowel steak en koekenpan direct in de oven te maken aan het koken te voltooien.

Techniek

Voor steaks, de beste-oven gebaseerde techniek te gebruiken is om te roosteren bij een hoge temperatuur. Zet de oven voor op 450 graden. Kook tot niet meer dan middellange-zeldzaam - een inwendige temperatuur van 135 graden. Voor kleine wondjes, kan dit als weinig als 20 minuten.

Om Rijg of niet te Rijg

Veel mensen denken dat ze moeten geen vlees koken bedruip in de oven of het zal uitdrogen, maar Bruce Aidells en Denis Kelly, in "The Complete Vlees Cookbook," commentaar dat "we denken niet bedruipen doet veel voor geroosterd vlees - het slechts wast kruiden van het oppervlak en niet bijdraagt ​​tot sappigheid helemaal. ' Koken instructeur James Peterson merkt verder op dat bedruipen met een andere vloeistof dan het vet van het vlees zelf zal "leiden tot het gebraad te stomen en te remmen bruinen."

Waar Er Rook

Een waarschuwing: hoge-temperatuur roosteren kan een beetje rook te genereren, dus als je een slechte ventilatie of een gevoelige rookmelder, wilt u misschien accommodaties maken of probeer een ander kooktechniek.