Tips over hoe om te schieten Pool

Modern zwembad is een klassiek gelagkamer spel, maar is ontstaan ​​uit een grasveld spel vergelijkbaar met croquet in 1400 in Noord-Europa, volgens The Billiard Shop. Het spel heeft zich ontwikkeld tot een professionele sport en een van de favoriete recreatieve bezigheden van de wereld. Schieten zwembad is een uitdagend spel dat precisie, nauwkeurigheid en een werkende kennis van hoe het zwembad ballen zullen reageren wanneer geraakt door de speelbal (de witte bal) brengt. Verschillende eenvoudige tips zijn essentieel voor schieten zwembad.

Rack de Balls

Tips over hoe om te schieten Pool


Met behulp van wat sommige mensen noemen de "driehoek" - of het zwembad rack - zet alle ballen in het rek, zorg ervoor dat de 8-ball is in het centrum. De driehoek hoekpunt moet naar het andere eind van de tafel en de lijn tussen de twee punten het dichtst bij het midden zakken aan beide zijden. Zorg ervoor dat de ballen worden stevig verpakt. Zodra ze zijn zo strak mogelijk, het gemak van de driehoek voorzichtig uit de formatie. De ballen blijft in driehoek formatie.

Line-up van de witte bal

Tips over hoe om te schieten Pool


De speelbal moet ergens op het einde van de tafel tegenover de andere ballen achter de tweede set puntjes worden geplaatst. Je kunt het zo dicht mogelijk te plaatsen als je in het midden willen elk spoor, of rechtstreeks. Het is aan jou.

Houd de Stick

Tips over hoe om te schieten Pool


Houd de keu door leunend over dichter bij de tafel (hiermee kun je het schot te visualiseren beter) en rusten de magere einde van de stok op de curve tussen duim en wijsvinger. Je vingers moeten worden uw hand op de tafel, en de stick moet gewoon glijden over het centrum van je duim en wijsvinger. Uw andere kant moet de greep van de dikke einde van de stick en dienen om de stick te duwen tijdens de opname. In het zwembad, als je linkshandig, uw linkerhand zal het hout aan de linkerkant van je lichaam, en vice versa voor rechtshandigen te duwen. Het doel is om een ​​snelle voorwaartse slag, gevoed door je te duwen hand te gebruiken, om de cue bal in de andere ballen.

De pauze

"Breaking" is het eerste schot in een spelletje pool, wat spel dat je aan het spelen bent. Breek de vorming driehoek van ballen (of diamant als je aan het spelen bent negen bal) door het raken van de cue bal met extreme geweld in de driehoek met de keu. Als effectief geslagen, zullen de ballen verstrooien en een paar zal gaan in de gaten.

Pool Games

Er zijn tientallen verschillende soorten games in het zwembad, maar de meest populaire zijn 8-ball, 9-ball en de standaard zwembad. Er zijn ook team spellen als moordende en verdubbelt het zwembad. De regels in elk van hen zijn verschillend, maar bepaalde elementen over te dragen van spel tot spel. Als je de speelbal (de witte bal) in een gat slaan, het heet een kras, en ja, dit is een slechte zaak. Het laat je tegenstander een vrije schot in een locatie naar keuze. In 8-ball, het doel van het spel is om al uw ballen zinken en druk op de 8-ball in de laatste. De teams zijn verdeeld in gestreepte en massieve kogels en een van deze wordt toegekend aan de eerste, een aantal als.