Tips over het gebruik Baitcast Reels

Vissen is een activiteit genoten door mensen van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus, maar met behulp van een baitcasting reel vereist enige kennis en praktijk te beheersen. Baitcasting rollen zodat de visser om nauwkeuriger te plaatsen kunstaas en zal de kansen van het aansluiten van een vis te verhogen. Volg enkele eenvoudige tips om u op weg om een ​​effectieve baitcaster.

Gebruik de juiste accessoires

Je mag dus worden gevangen in de details van hoe te werpen met uw nieuwe reel dat je vergeet de eenvoudige instructies te volgen om ervoor te zorgen dat alles goed werkt. Zorg ervoor dat u uw haspel met het juiste gewicht van de vislijn te spoelen, hebt je reel gemonteerd op een staaf die wordt beoordeeld voor dat gewicht en kies lokt die binnen het gewicht van de aanbevelingen. Het plaatsen van 8 pond test lijn op een haspel geschikt voor 14-pond test lijn zal resulteren in een serieus out-of-tune visserij setup, volgens The Reel Mechanic.

Instellen van de remmen

Baitcasting rollen een remafstelling in de vorm van een magnetische schijf of een ander type knop. Deze rem wordt geactiveerd door het spinnen van de haspel en zal meer remmen afhankelijk van hoe snel de haspel spins.

Draai aan de draaiknop om de maximale remkracht te beginnen. U moet een praktijk lokken gebonden aan het einde van de lijnen, opknoping ongeveer 6 inch vanaf het einde van de stang. Met de zo strak ingesteld als mogelijk, drukt u op de freespool (release) knop en plaats uw duim op de haspel om te voorkomen dat het verplaatsen van de remmen. De verleiding mag niet bewegen in de richting van de grond wanneer u uw duim op te tillen.

Langzaam aan te passen de rem knop totdat de verleiding begint langzaam te vallen zonder dat de stang te schudden, volgens de website Boundary Waters Canoe Area (BWCA).

besturing van het gieten

Draai de knop net onder de slinger aan het gieten controle aan te passen. Begin met deze knop draaide zich om naar de krappe setting. U kunt de besturing van het gieten los te maken als je eenmaal meer vertrouwd met het proces later geworden.

Wanneer u uw remmen zo instellen dat de praktijk lokken valt op de grond langzaam wanneer u de spoel vrij te geven, kunt u vervolgens aanpassen van de besturing van het gieten door te kijken naar de werking van de haspel wanneer de verleiding de grond raakt. Weet u dat u de besturing van het gieten goed ingesteld voor beginners als de verleiding van de grond raakt en de haspel stopt draaien binnen een kwartslag te draaien.

casting Techniek

Druk op de freespool knop en houd de spoel op zijn plaats met uw duim. Draai de rollen naar de zijkant, zodat de slinger naar boven wijst. Houd de spoel in deze positie tijdens de cast, volgens BWCA.

In een vloeiende beweging, en zonder flicking je pols, beginnen aan een casting beweging vergelijkbaar met een tennis backhand. Vrijgeven net genoeg druk op de spoel met uw duim om de spoel om te beginnen met het draaien van halverwege de cast. Houd voldoende spanning op de spoel om de spoel snelheid van het overschrijden van de snelheid van de lijn en het veroorzaken van een terugslag en een daaruit voortvloeiende 'vogelnest' in het gareel te houden. Goed afgestelde remmen zal ook het verminderen van de kans hierop. Oefenen op het gazon om uw nauwkeurigheid aan de slag en starten vanaf korte afstanden en werk je weg naar buiten.