tick Remedies

tick Remedies


Teken leven vaak in hoog gras, gemalen bladeren, struiken, onkruid en boomtak bladeren. Teken gewoonlijk hechten aan mensen en honden, begraven hun hoofd diep in de huid te voeden met bloed. Kleinere teken zijn moeilijker te herkennen en kan onopgemerkt op het lichaam. Er zijn eenvoudige remedies die u kunt gebruiken om teken van kleding en de huid af te weren.

Pincet

Draag een pincet mee op een wandeltocht, als je in een gebied waar teken bestaan. Teken worden meestal afgezet op kleding tijdens het wandelen door zware borstel en kruipen onder de kleding te graven in de huid. Het verwijderen van een kleine teek zonder pincet is lastig en kan leiden tot ongemak. Gebruik een pincet om stevig greep het lichaam van de teek voor snelle verwijdering en minder pijn. Was de huid met water en zeep en onmiddellijk na verwijdering.

Tick ​​Repellent

Spray gespecialiseerde teek middel op kleding alvorens zich te wagen in de buitenlucht. Afweermiddel tegen teken bevat een hoger niveau van DEET, dat is een vette chemische stof die effectief afstoot teken van kleding. Bij een teek aan de huid, doven na een wattenstaafje in teek middel en wrijf het over het lichaam van de ingebedde teek. Het ontmaskeren van de embedded teek aan de afstotende dwingt de teek om los te maken van de huid.

band

Spotting bewegende teken op de kleding tijdens een teek controle niet altijd bullet-proof. Teken zijn klein in omvang en nestelen tussen de kleding naden en stiksels. Scheur een lang stuk plakband of plakband en bevestig het aan kleding om sneaky teken van de binnenkant en de buitenkant van kleding te verwijderen. Breng de band in zelfs secties om te voorkomen dat het missen van een onopgemerkt teek. Vouw de tape om de gevangen teken omsluiten aan de binnenkant en gooi het in de vuilnisbak.

Knoflook

Knoflook geuren sijpelen door de huid van het zweet en de geur stoot teken uit het lichaam. Gebruik knoflook als een natuurlijk alternatief voor chemische insectenwerende middelen. Consumeren knoflookteentjes of pillen voor het lopen in het bos. Als u de smaak van knoflook niet kan staan, wrijven knoflook op je huid in plaats daarvan. Het toevoegen van een paar tenen knoflook om voedsel van uw hond beschermt uw hond tegen teken over wandelingen en in de achtertuin.