Thuis Colon Cleansing Methoden

Er zijn verschillende methoden van het reinigen van de dikke darm in huis voor mensen die zich ongemakkelijk voelen bij het naderen van een therapeut. Vasten, kruiden dubbele punt zuivering, probiotica, psylliumvezels en klysma detox (laxeermiddel) zijn de meest prominente middel van home-based dubbele punt zuivering. De meeste van deze methoden betekenen dat een stof oraal dat werkt op het afval in de dikke darm, waardoor ze los te maken en worden uitgewist door de stoelgang.

vastend

Vasten maakt het spijsverteringsstelsel ontspannen en duwt het de onzuiverheden die in de dikke darm stuck verwerken. Men kan vasthouden aan een licht verteerbaar dieet van vers fruit en groentesappen op regelmatige intervallen voor het beste resultaat. Rijk aan vezels, weinig vet en gemakkelijk verspreid, deze voedingsmiddelen te moedigen gifstoffen en afvalstoffen worden gespoeld uit het lichaam.

Herbal Colon Cleansing

Kruiden planten gebruikt in de dubbele punt zuivering zijn van twee groepen: planten die stoelgang en metabolisme, en planten die schadelijke bacteriën te doden en te zuiveren van de dikke darm te stimuleren. Cascara sagrada, aloë blad, senna, cayennepeper en gember behoren tot de eerste groep, terwijl barberry, venkel en knoflook behoren tot de tweede. Deze zijn algemeen genomen in de vorm van pillen of thee. Het is echter raadzaam om pillen te vermijden, omdat ze moeilijker te absorberen vergeleken met poeders en vloeistoffen.

probiotica

Probiotica zijn stoffen die harnas goede bacteriën helpen in de dikke darm, waardoor de spijsvertering in balans en stimuleren van het immuunsysteem, en verhindert daarmee schadelijke bacteriën en parasieten in de darmen. Bananen, uien en knoflook zijn een aantal goede bronnen van probiotica. Afgezien van deze natuurlijke bronnen zijn er supplementen beschikbaar over de toonbank, maar zorg moet worden genomen om alleen producten te kopen met speciale coatings die hen beschermen tegen steriel en zure omgevingen.

psylliumvezels

Psylliumvezel wordt gewonnen uit kaf van blond psyllium zaden. Deze vezels hebben het potentieel om water vast te houden en zijn zeer effectief in het colon van ongewenste afval ontdoen. Psylliumvezel gewoonlijk beschikbaar in poedervorm, een hoeveelheid die wordt gemengd in water en geconsumeerd stoelgang te stimuleren. Haverzemelen, een hemicellulose vezels, en appel pectine bieden ook grote substituten voor psyllium.

klysma Detox

Klysma detox is een populaire dubbele punt zuivering optie waarbij water in de dikke darm wordt gepompt om de opgehoopte afvalstoffen te spoelen. Magnesiumoxide is een veel gebruikt middel in dit opzicht. Gemengd met een geschikte hoeveelheid water en verbruikt, helpt reinigen de darmen van ontlasting en bevordert ook de groei van goede bacteriën door het vrijgeven van grote hoeveelheden zuurstof in het colon. Klysma detoxes meestal zijn verkrijgbaar in de winkels als melk van Magnesia in vloeibare vorm, wordt een deel van die toegevoegd aan een glas water voor inname. Stoelgang zich meestal in u tot vier uur van de consumptie.