Thuis Ab Oefeningen voor mannen

Thuis Ab Oefeningen voor mannen

Overzicht

Goed gebouwde buikspieren niet alleen een man er goed uitzien op het strand, maar ook de wervelkolom om terug te voorkomen blessures te stabiliseren. Atleten die op versterking van hun abs zullen hun prestaties in bijna elke sport, met inbegrip van honkbal, voetbal en golf te verbeteren werken. De buikspieren zijn gemakkelijk op te bouwen thuis, aangezien de meeste oefeningen niet anders dan een oefening mat apparatuur nodig hebben om de vloer op te vangen als je uit te werken op een harde ondergrond.

Jackknife Sit-Up

Lie face-up op een oefening mat en strek je armen en benen, zodat je hele lichaam is in een rechte lijn. Houd je armen en benen recht, terwijl het buigen in de taille. Hef je armen en benen totdat er een 35- tot 45-graden hoek tussen de vloer en je lichaam. Houd deze positie voor één of twee seconden, dan verlaag je armen en benen om je lichaam te strekken.

Bent-Knee Hip Raise

Lie face up op een oefening mat, alsof je naar een crunch te doen, maar houd je armen plat op de mat tegen uw kanten. Til je heupen enkele centimeters van de mat en krul je knieën naar u toe. Probeer je knieën krullen tot ze in lijn met uw borst. Houd uw positie voor een moment, dan langzaam lager uw benen terug naar de mat. Om deze oefening moeilijker te maken, houd je benen recht als je ze verheffen.

Plank

De plank is een stationaire oefening die je buikspieren aangrijpt om je lichaam te stabiliseren. Positioneer jezelf op je onderarmen en knieën op een oefening mat. Plaats uw tenen op de mat en strek je benen, zodat je jezelf houden in een rechte lijn op je onderarmen en tenen. Houd je buikspieren strak om je onderrug te ondersteunen. Begin met het houden van uw houding gedurende 10 seconden, dan stijgen de duur van maximaal een minuut als uw buikspieren sterker.

Air Bicycle

Ga op je rug op een oefening mat of bank met je handen achter je hoofd. Buig je knieën als je zou gaan om een ​​set van crunches te doen en plaats je voeten plat op de vloer. Til je benen omhoog tot je schenen loodrecht op de vloer. Schop je linkerbeen uit en krul je rechterknie en linker elleboog samen om je buikspieren samentrekken. Keer terug naar de startpositie, dan schop je rechterbeen uit en krul je linkerknie naar je rechter elleboog. Ga door met alternatieve benen totdat u uw set hebt voltooid.