Things That Affect Daily Weighing

Things That Affect Daily Weighing


Als je er een hebt om hop op de schaal elke dag, zijn de kansen, dat nummer is nooit hetzelfde. Allerlei dingen van invloed op het nummer dat u zien, van uw dieet om het tijdstip van de dag dat je jezelf weegt. Omdat deze schommelingen zijn normaal van dag tot dag, is het misschien beter om jezelf of twee keer per week te wegen of neem lichaam metingen plaats.

Uw Carb Intake

Als u een carb-rijke maaltijd de avond tevoren had je 's ochtends weging kan alarmerend hoog zijn. Maak je geen zorgen. Een deel van de koolhydraten die u in uw dieet te zetten in glycogeen, dat is gewoon de opgeslagen versie van koolhydraten die blijven in je spieren en lever. Het systeem kan snel omslaan glycogeen in energie om je door een lange training of inspannende activiteit, indien nodig. Hoewel glycogeen is zeker nuttig, is het vasthouden water. Dus als je glycogeenvoorraden vol zijn, kan je lichaam worden met behoud van een beetje meer water - vandaar de stijging op de schaal.

uw Workout

Tijdens het werken regelmatig zal u helpen in vorm te blijven en houd je taille trim, kan dit van invloed dat nummer u op de weegschaal. Wanneer u uit te oefenen, vooral als je aan het doen bent gewicht-dragende oefening, je bent het verkrijgen van spiermassa. Spier is veel dichter dan vet in termen van volume en als je de opbouw van spieren te houden, kan deze schaal niet verroeren - het kan zelfs gaan geleidelijk om de paar dagen of weken. Voordat je in paniek raakt over een plateau of een toename van het gewicht, proberen op je favoriete jeans of broek die eerder krap voelden op je. Als je op het juiste spoor, moeten ze een beetje losser te voelen. Bovendien kan het gewicht-dragende oefeningen leiden tot spier scheuren, wat leidt tot extra vocht vasthouden totdat de weefsels te genezen.

hormonale veranderingen

Voor vrouwen kan hormonale schommelingen in de hele maand het vasthouden van water veroorzaken, legt Dr Melina Jampolis, een in Californië gevestigde voeding specialist en huisarts. Dit is waarom je zult merken dat je broek voel me een beetje snugger wanneer uw periode is in de buurt van - je bent niet per se het verkrijgen van gewicht, je hoeft alleen meer water in het systeem dan normaal. Door de staart van je cyclus, moet uw systeem weer normaal.

Andere factoren

Als je jezelf weegt, moet u dat doen op hetzelfde tijdstip van de dag voor elk wegen. Met een gewicht jezelf na het bewegen van je darmen en het legen van uw blaas, bijvoorbeeld, het eerste wat in de ochtend voor het ontbijt, gaat waarschijnlijk veel nauwkeuriger opleveren resultaten dan springen op de schaal met volledige darmen en een buik vol voedsel. Het drinken van vloeistof kan wat gewicht toe te voegen, ook. Dus als je altijd een kopje of twee van koffie eerste ding, af te houden tot na je je gewicht te lezen. Tot slot, verwijder alle kleding, indien mogelijk. Jeans, sneakers, truien en andere volumineuze kledingstukken kan gewicht toe te voegen. Met een gewicht van jezelf in de buff in de privacy van uw eigen badkamer is het beste om een ​​nauwkeurige lezing te krijgen.