Thee als een huis remedie voor een Sinus Infection

Thee als een huis remedie voor een Sinus Infection

Niemand vindt het leuk om te worstelen met de benauwdheid, pijn en afscheiding, die geassocieerd met een sinus-infectie. Congestie en aanverwante symptomen van sinus infecties kunnen voorkomen als gevolg van allergieën, de griep, verkeerde eetgewoonten of roken. Als u last sinus infectie symptomen, kunt u verlichting te vinden uit verschillende huis remedie thee gemakkelijk verzonnen uit kruiden die gemakkelijk verkrijgbaar bij reformwinkels zijn. Omdat kruidenthee bijwerkingen kan veroorzaken, contact opnemen met uw huisarts voor het gebruik van plantaardige producten voor de behandeling van een sinus-infectie.

Mierikswortel en Oost-Indische kers

Een kruidenthee of thee gemaakt van mierikswortel en Oost-Indische kers kunnen congestie en andere sinusitis symptomen bij kinderen te verlichten, zegt de NYU Langone Medical Center. Volwassenen ervaren sinus infecties kunnen ook profiteren van het gebruik van deze thee. Zowel mierikswortel en Oost-Indische kers in staat zijn om congestie terug te dringen en te handelen op te drogen slijm kwijting. Soms mierikswortel kan erg warm op de smaakpapillen zijn. Als de thee te sterk na het zetten van de kruiden, voeg extra water te verdunnen. Honing maakt een goede zoetstof.

Pepermunt

Het werkzame bestanddeel in pepermunt menthol, die fungeert als een decongestivum, om te breken slijm congestie en slijm tijdens een koude, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Menthol helpt dun slijm zodat het gemakkelijker gespoeld van geblokkeerde sinussen zijn. Pepermunt verzacht ook de keel en luchtwegen tijdens een koude. Zowel vers als gedroogd pepermunt maak een heerlijke thee. Het kruid kan worden gemengd met andere kruiden om een ​​combinatie thee of zelfstandig gebruikt. Het drinken van pepermunt thee kan indigestie of zure reflux veroorzaken voor degenen die gevoelig zijn voor zijn geneeskrachtige werking zijn. Als je problemen hebt na het drinken van de thee, stoppen met consumeren en contact opnemen met uw huisarts.

Knoflook, citroen en Cayenne

Een thee gemaakt combinatie van verse knoflook, citroensap en cayennepeper kan opluchting voor sinusitis bieden, volgens Jethro Kloss in "Back to Eden." Knoflook leveringen antibiotica en antivirale eigenschappen om thee. Citroensap is rijk aan antioxidanten en vitamine C, bekende immuunsysteem enhancers. Cayennepeper fungeert als een decongestivum, wist de sinussen door te helpen bij dunne slijm, waardoor het uitlekken, en het verminderen van ontsteking van de weefsels die kunnen worden gezwollen. Knoflook kan het bloed te verdunnen. Als u knoflook gebruikt in thee, contact op met uw huisarts eerst als u bloedverdunners.

Het maken van Kruidenthee

Als u een recept of een recept van uw kruidendokter hebt, volg de aanwijzingen met betrekking tot het bedrag van kruid te gebruiken. Bereid de thee door toevoeging van de kruiden op een pan water en kook ongeveer 5 minuten. Zet het vuur lager en laat nog 10 tot 15 minuten, of hoe lang uw arts suggereert. Zeef de kruiden en laat de koffie afkoelen tot een temperatuur die gemakkelijk te consumeren zonder te verbranden mond zal zijn. Sip de thee als nodig is en eventuele restjes in de koelkast totdat het nodig is. Opwarmen, maar laat niet koken wanneer u een ander cupful nodig.