The Best Superset Oefeningen

The Best Superset Oefeningen

Supersetting is een effectieve manier om de hoeveelheid werk dat u doet in een bepaalde periode te verhogen. Dit verhoogt uw stofwisseling en calorieverbranding, wat betekent dat je vet te verliezen sneller zonder dat u meer tijd doorbrengen in de sportschool, volgens de New Jersey gevestigde trainer Jim Ryno, eigenaar van Lift. Een superset omvat het uitvoeren van twee oefeningen back-to-back, maar er zijn veel verschillende manieren waarop u kunt supersets gebruiken. Niemand manier is absoluut de beste, maar er zijn vier belangrijke soorten supersetting oefeningen, die allemaal passen bij verschillende scenario's.

De Antagonist Advantage

Antagonistische spieren is een andere manier om te zeggen tegenover de spieren. Wanneer een spier krimpt, wordt de antagonistische ontspannen. Dit blijkt bij het uitvoeren van een halter curl - de agonist spier - de biceps - krimpt, terwijl de antagonist - de triceps - is ontspannend. Door het koppelen van twee tegengestelde oefeningen, een spiergroep krijgt een volledige rust, terwijl de andere werken, dus tegen de tijd dat je de tweede oefening klaar bent, ben je klaar om terug te gaan naar de eerste bent. Daarnaast kunnen antagonistische supersets zenuwstelsel activeringssysteem verhogen en je sterker, zegt coach Nick Nilsson over de kritische Bank website.

Pre-uitlaat van de pomp

Pre-vermoeiend is een goede manier om je workouts harder tijdens het gebruik van minder gewicht. Typisch, is het aan te raden je multi-joint compound bewegingen voor single-joint isolatie die uit te voeren, maar de pre-uitlaat supersets zet deze theorie op zijn kop. Je begint met een isolatie oefening om uw doelgroep spiervermoeidheid, ga dan naar een verbinding exercise.This garandeert wat spieren je target is volledig vermoeid komen het einde van je supersets. Uitdagende pre-uitlaat combo's omvatten leg extensions voor squats, halter flyes voor bankdrukken en straight-arm pull-downs met barbell rijen.

Eerst voorbij de post-Exhaust

Post-uitlaat supersets zijn eenvoudig het tegenovergestelde van de pre-uitlaat methode. U voert uw verbinding eerst, dan is uw isolement. Deze manier van doen kan effectief zijn voor het verbeteren van de zwakkere delen van het lichaam zijn, merkt coach Kelly Gonzalez. Probeer deadlifts gevolgd door liggend of zittend been krullen, dips voordat triceps push-downs of volg je gezeten halter persen met een set van zijwaartse bewegingen te mislukken.

De kracht-Cardio Concept

Supersetting is niet beperkt tot alleen gewichten oefeningen. Als vet verlies is je doel, traditionele supersets werken beter dan rust tussen elke set, maar je kunt het een stap verder door het toevoegen van calorieverbrandende cardio in de vergelijking. U kunt meestal rusten twee tot drie minuten na elke set van samengestelde bewegingen en ongeveer 60 tot 90 seconden na isolaties. In plaats van het nemen van het makkelijk tussen de sets maar, probeer het toevoegen van in cardio. Follow-up squats of deadlifts met twee minuten op de elliptische of fiets, of gooien in een set van kettlebell schommels tussen push-ups of een loopband sprints tussen pull-ups.