The Best Soccer Schoenplaten Na een Achilles Injury

The Best Soccer Schoenplaten Na een Achilles Injury

Turf schoenen kan beter zijn dan klampen na het herstel van de achillespees blessures zijn. Met hun zachte noppen, turf schoenen verspreid belasting op de voet gelijkmatiger, maximale flexibiliteit en een minimum te beperken koppelmanchet bij plotseling stopt. Toch moet je schoenen keuzes op individuele behoeften en veldomstandigheden die klampen noodzakelijk kan baseren.

Achillespees Problemen

Buigen voet of staand op zijn tenen zijn acties mogelijk gemaakt door de achillespees, die de kuitspier verbindt het hielbeen. Tendinitis en pathologische zijn de twee belangrijkste soorten van Achilles verwondingen. De bekendere, tendinitis, wordt gesignaleerd door zwelling van de enkel en verwijst naar een ontsteking van de pees die gewoonlijk niet pijnlijk. Maar tendinosis, ook wel tendinopathie, doet pijn. De symptomen van tendinosis, die wordt veroorzaakt door de tranen in de pees, kan variƫren van een lichte enkelblessure stijfheid na het ontwaken in de ochtend tot een hele dag stijfheid en pijn die oefening voorkomt.

individuele behoeften

Wanneer enkel en voet pijn ontstaan, het verkrijgen van een medische diagnose opsporen van het probleem en de bron. Sport fysiotherapeut Chris Finn, gevestigd in North Carolina, zegt een arts met sport ervaring kan bepalen of een speler herstelt van Achilles problemen meer kans om toekomstige schade te voorkomen door het dragen van turf schoenen dat bereik van de enkel beweging of meer rigide, het stabiliseren van klampen te verhogen zal zijn . Finn merkt dat de oorzaak van een achillespees niet noodzakelijkerwijs beginnen in de pees maar kan door problemen elders in het lichaam. Platte voeten, veroorzaakt door gevallen bogen, zijn een voorbeeld. Voetballers met ingestorte bogen moeten overwegen het toevoegen van orthetische inserts om turf schoenen of klampen.

Past goed

Colorado orthopedisch chirurg Waqqar Khan-Farooqi zegt turf schoenen en klampen moet een handschoen-achtige pasvorm. Het is belangrijk om te voorkomen dat de voet gaat schuiven en het zetten van ongelijke belasting van de achillespees, Khan-Farooqi merkt. Ten aanzien van jeugdspelers, waarschuwt hij de ouders niet om schoenen die te groot zijn te kopen, zodat kinderen kunnen opgroeien in hen.

Turf Schoenen Vs. cleats

Khan-Farooqi, die gespecialiseerd is in voet en enkel verwondingen, zegt dat voetballers die Achilles verwondingen hebben ervaren meer comfortabel in turf schoenen kunnen voelen, want stress op de voet "van tractiecontrole en grondcontact een groter gebied is verdeeld over dan bij de standaard rubber of metalen spikes. " Klampen hebben meer kans om de achillespees koppel in een ernstige, ongewone manier, omdat ze graven in de grond.

Sport therapeut Finn zegt dat het niet mogelijk is om deken uitspraken te doen over wat voor soort voetbalschoen is het beste na Achilles problemen te maken, maar dat veldtypen moeten worden overwogen. Ongunstige omstandigheden, zoals regelmatige muddiness op een natuurlijke voetbalveld, kunnen klampen vereisen. Een speler die het meest comfortabel is in turf schoenen kan het nodig zijn om compromissen te sluiten en te kopen klampen dat voetbeweging maximaliseren evenals tractie.

Soorten Cleats

Voetballers moeten de soorten studs of bladen die zeer behulpzaam op de zolen van hun klampen zou overwegen. Klampen met niet-verwijderbare conische of blade-achtige, gegoten studs werken goed op stevige, natuurlijke oppervlakken. Zacht of aanhoudend natte velden kunnen een schoen noodzakelijk met weinig, ver uit elkaar geplaatste noppen die afneembaar zijn, indien nodig. Klampen met tal van korte, platte punt, niet-verwijderbare studs zijn een goede keuze voor harde grond en kunstmatige speelvelden. Turf schoenen, die wafel-achtige zolen hebben, werken ook goed op harde en kunstgras. In tegenstelling, zaalvoetbal schoenen hebben geen noppen of loopvlak.