The Best Soccer Formation voor een 11-zijdig Game

The Best Soccer Formation voor een 11-zijdig Game

Bij het afspelen van een 11-zijdige voetbalwedstrijd, je team heeft één keeper en 10 spelers te verspreiden op het veld in de best mogelijke manier. Putting spelers op posities houdt het team ordelijk en helpt spelers verspreid en bedekken hun deel van het veld. Teams maken gebruik van verschillende formaties, afhankelijk van de vraag of ze willen richten op offensieve of defensieve kracht.

typische Formation

Voetbal formatie meest gebruikte over de hele wereld van vandaag staat bekend als de 4-4-2. Deze formatie heeft vier verdedigers, vier middenvelders en twee naar voren. Het is gemakkelijk voor oudere jeugdspelers om te leren, omdat de posities zijn goed omschreven en recht door zee, en vele college en professionele teams gebruiken het ook. In deze formatie, kunnen de vier verdedigers, moeten in een rechte lijn of kan op een lijn met een stop aan de voorkant-centrum en een veger in de rug center. Het hebben van een veegmachine is handig bij het spelen tegen een snelle teams.

defensieve Formation

Als een tegenstander heeft een bijzonder sterke misdrijf, voetbal teams spelen vaak een nog meer onhoudbaar door het verplaatsen van een van de aanvallers terug. Ze kunnen spelen met een 4-5-1 of een 3-6-1 formatie. In de 4-5-1, in plaats van het hebben van een tweede naar voren, teams spelen een verdedigende middenvelder. De middenvelders op de vleugels en een of meer van de centrale middenvelders kunnen lid worden van de naar voren op de frontlinie op offensief drives. De 3-6-1 formatie is populair bij Duitse teams en bestaat uit vier centrum middenvelders, twee die meer aanvallend spelen en twee die tot verdedigen spelen.

Offensive Formation

Teams die een sterke set van verdedigers hebben of die spelen tegen een team met een zwakke overtreding zou willen op te zetten met een aanvallende formatie. Meestal zal een team overstappen naar een 4-3-3 formatie, het verplaatsen van een van het centrum middenvelders tot een spits positie. Dit maakt het gemakkelijker om samen een scoringssysteem aandrijving omdat één speler doorgangen aan de voorzijde kan ontvangen. Een andere optie is een 3-5-2, die voorziet in maximaal zeven aanvallers.

Het afstellen van uw Formation

De beste formatie hangt grotendeels af van de vaardigheden van de teamleden en de sterke en zwakke punten van de tegenstander. Coaches moeten flexibel en bereid zijn om hun vorming aan bepaalde tegenstanders face of te compenseren voor de schade een belangrijke speler aan te passen zijn. Sommige coaches zelfs formaties in het midden van het spel te veranderen in een poging om uit te komen met een overwinning. Toch moet jeugdvoetbal coaches niet meer dan twee voetbal formaties te gebruiken om te voorkomen dat verwarring de spelers.