The Best Rimpelroom Creams

The Best Rimpelroom Creams

Laten we eerlijk zijn, naarmate we ouder worden, we willen allemaal onze huid om er jong uitzien. Aging vertraagt ​​de productie van collageen en elastine, de belangrijkste onderdelen van de jonge uitziende huid. Gezond eten, regelmatig te oefenen en het drinken van voldoende water allemaal helpen. Maar er is nauwelijks een vrouw die niet heeft ook wendde zich tot huidverzorging lotions en crèmes. Als u op zoek bent naar huidverzorgingsproducten die uw rimpels te minimaliseren, op zoek naar producten met specifieke ingrediënten. Wees gewaarschuwd, echter, dat de Food and Drug Administration niet veel van deze voorbereiding en de hoeveelheid van de werkzame bestanddelen niet gereglementeerd kan onbekend zijn.

Retinol en Tretinoin

Retinol is een natuurlijke vorm van vitamine A en is de eerste anti-oxidant op grote schaal worden gebruikt in nonprescription-rimpel crèmes volgens de Mayo Clinic. Vitamine A stimuleert de productie van collageen. Retinol wordt vaak gebruikt door mensen met acne, alsmede degenen die hun rimpels minimaliseren, vanwege de exfoliërende eigenschappen.

De receptplichtige tretinoïne, een vitamine A derivaat, is de enige actueel middel goedgekeurd door de FDA voor de behandeling van photoaging. Hoewel die gebruik tretinoïne ervaring initiële roodheid, schilfering, branden en jeuk, vele verslag verbeteringen in zowel fijne en grote rimpels. Vanwege de korte termijn reactie, sommige artsen voorschrijven tretinoïne in laag, geen hoge doses. Zwangere vrouwen moeten nooit gebruik van vitamine A-derivaten vanwege het risico op aangeboren afwijkingen.

hydroxy Acids

Hydroxyzuren - alpha, beta en poly - zijn synthetische versies van fruitzuren, volgens de Mayo Clinic. Zoals exfoliërende, hydroxy-acid lotions en crèmes verwijderen van de bovenste laag van dode huidcellen en de groei van gladde, gelijkmatig gepigmenteerde huid te versnellen. Deze crèmes en lotions kan zelfs het stimuleren van collageen en elastine productie. De Mayo Clinic adviseert zonnescherm worden gedragen tijdens het gebruik en gedurende ten minste een week later, omdat hydroxyzuren de kwetsbaarheid voor beschadiging door de zon.

Co-enzym Q10

Coenzyme Q10 die we produceren, noodzakelijk voor de basiswerking van onze cellen volgens de Mayo Clinic. Omdat de natuurlijke productie van co-enzym Q10 afneemt met de leeftijd, kan crèmes die de stof bevatten fijne rimpels te verminderen, vooral rond de ogen. Het kan ook de bescherming van de huid tegen beschadiging door de zon.