The Best Optic High Index Lens

The Best Optic High Index Lens


High-index optische lenzen zijn dunner en lichter dan de traditionele plastic of glazen lenzen, die is vooral handig voor degenen die hebben een sterke recept. Als u een zware recept, verlichten de belasting op je gezicht door het dragen van een slanker, sexier frame en de lens als je meer om met hoge index te betalen. De beste high-index lens, hangt echter af van uw visie en mode behoeften.

Lower High-Index

In het algemeen, hoe hoger de index van de lens, hoe duurder. Voor mensen met recepten tussen -6,0 en 6,0, een index 1,56 of 1,61 index lens werkt goed. Hoe hoger het nummer van de index, hoe dunner de lens.

1,67 Index Lens

Als uw recept is tussen 8,0 tot -12,0, is de 1,67 index lens aanbevolen, hoewel ze kunnen worden gebruikt voor iedereen met een recept meer dan +/- 3,0, die een dunne, lichte lens waarmee je duidelijk zien wil.

1.74 High Index Lenzen

Hoge index 1,74 lenzen zijn de lichtste en dunste beschikbaar. De lenzen zijn ongeveer 50 procent dunner dan een typische kunststoflens volgens EyeWearBrands.com. Deze lenzen ook kost je het meest, en goed gemaakt om problemen met wazig zien te vermijden moet zijn. Deze lenzen zijn de laatste in wat er beschikbaar is en het uiterlijk van het hebben van kleinere of grotere ogen zoveel mogelijk te beperken, zoals bij Coca-Cola-fles bril.

AR Coating

All About Vision website beveelt aan dat elke high-index lens worden behandeld met een anti-reflecterende coating. High-index lenzen reflecteren 50 procent meer licht dan glas of plastic lenzen, waardoor een veel glans. Hierdoor kan het zeer moeilijk te besturen nachts of overdag zien. Ook zonder de coating, je ogen worden verduisterd van anderen door lichtreflecties. Zodra de bekleding is echter de lenzen verschijnen bijna onzichtbaar.