The Best Hybrid Bicycles

The Best Hybrid Bicycles

Overzicht

Hybride fietsen - deel racefiets en een deel bergen - zijn ideaal voor woon-werkverkeer, recreatief rijden, boodschappen en touring. Het ontwerp benadrukt comfort, gebruiksgemak en rechtop zithouding. Of u nu een oude of nieuwe hybride fiets te halen, zal de besten aan te passen aan u fit en komen met een sterke en lichtgewicht frame, een lage trapas, mountain-bike-stijl stuur en wielen en banden zijn.

omlijsting

De hoogste rang fietsen hebben een chro-moly of Reynolds stalen frame. Hij stelt dat aluminium, carbon en titanium fietsen, de lichtgewicht materialen, zijn het equivalent van de betere stalen fietsen, die zwaarder zijn. Merknaam hybriden zullen van hogere kwaliteit zijn. De buizen van de belangrijkste driehoek van het frame moet worden dikker, waar ze samen te voegen; de buizen zelf moeten naadloos zijn.

Sturen en Levers

Hybride fietsen moet ook de vlakke of rechte stuur typisch voor mountainbikes, maar wilt u misschien stuur te kiezen met een lichte stijging naar een meer rechtop zitpositie te moedigen. De hendels regelen van de versnellingen en remmen zal ook worden gestyled na mountainbikes. Als u van plan bent om uw fiets te gebruiken voor het reizen of lange afstand rijden, kunt u toevoegen bar ends aan de fiets om u een breder scala van handposities geven.

banden

Hybride fietswielen moeten banden breder zijn dan meestal gebruikt voor reizen of road rijden voorzien, het toevoegen van een beetje van comfort en grip om uw rit. Vermijd knobbelige mountain-bike-stijl banden, omdat ze slecht presteren op bochten en je vertragen. Koop slick banden ontworpen voor rijden op de weg, of semi-slicks, die een lichte knobbelige oppervlak voorzien van alleen aan de zijkanten van de band die beter draaien op grind wegen mogelijk maakt.

bottom Bracket

Kijk voor een hybride fiets met een lage trapas. Trapashuizen gaan in het onderste deel van het frame en de controle van de rotatie van de tandwielen en pedalen. Veel hybride fietsen zijn vormgegeven als mountainbikes, met bodemconsoles hoog boven de grond voor het opruimen van off-road obstakels zoals houtblokken en rotsen. Hybride fietsen zijn niet ontworpen voor ruw gebruik off-road, al zijn ze geschikt voor hard-verpakt paden. Een hoge trapas veelvuldig op- en afstappen, gemeenschappelijke stedelijke fietsen, veel moeilijker.

Fit en Sizing

Hoewel je veel factoren bij het vinden van een hybride fiets die geschikt is voor je te overwegen, zorg ervoor dat je 1-2 inches van de ruimte tussen de bovenkant van je innerlijke been en de bovenbuis van het frame tijdens het staan ​​schrijlings op de fiets. Zorg ervoor dat de stand van het zadel en het stuur zijn aangepast om u te passen, en dat je been is slechts licht gebogen toen in de meest uitgestrekte positie tijdens het trappen. Een goede manier om een ​​kwaliteit fiets te vinden is om naar een fiets winkel die je zal helpen bij de fitting proces.