The Best Fluid vervanging Tijdens een 45 minuten durende trainingssessie

The Best Fluid vervanging Tijdens een 45 minuten durende trainingssessie


Uitdroging is een ernstig probleem voor zowel sporters en casual sporters. Als je niet voldoende vocht krijgen kunt u spiervermoeidheid, krampen ervaren en verminderde atletische prestaties. De beste vloeistof voor rehydratie hangt af van hoe lang je uit te werken. Kies de juiste vloeistoffen specifiek voor een 45-minuten durende workout.

Water

Volgens de American Council on Exercise, "tijdens het sporten, water is de beste vloeistof replenisher voor de meeste individuen." Als u uit te werken dan 45 minuten kunt u een drank met koolhydraten en elektrolyten nodig hebt, maar voor een 45 minuten durende workout water biedt de meeste mensen met alles wat ze nodig hebben. ACE merkt echter op, dat de consumptie van zout met het water zal de snelheid van uw re-hydratatie.

sportdranken

Sportdranken bevatten koolhydraten en elektrolyten. Ze zijn over het algemeen alleen nodig voor de oefening, dat duurt dan 45 minuten. Ze kunnen echter profiteren mensen die zweten - zelfs voor kortere oefening. Het American College of Sports Medicine beveelt sportdranken bevatten 4 tot 8 procent koolhydraten en dat zij 20 tot 30 milli-equivalent per liter natrium en 2 tot 5 milli-equivalent per liter kalium.

Het maken van Water Palatable

Water is reukloos en smaakloos, wat zorgt voor een vrij saaie drankje. De ACSM beveelt het toevoegen van enkele aroma aan uw water beter verteerbaar te maken. U kunt, bijvoorbeeld, voeg wat citroensap om het water smaak beter te maken. De ACSM suggereert ook het toevoegen van een beetje van natrium om uw water en het houden van het water cool, bij een temperatuur van tussen de 15 en 21 graden Celsius of 59-70 graden Fahrenheit.

Hoe veel

De ACSM raadt het drinken van 3-8 liter water elke 15 of 20 minuten als je oefenen voor minder dan een uur. In een 45-minuten durende workout die je moet nemen van twee water breekt. Dit betekent dat u kunt verwachten om zes tot 16 liter water te drinken in de loop van de training. Na de training moet je drinkt 20 tot 24 liter water voor elk pond verloren.