The Best Eetlustremmers op de Markt

The Best Eetlustremmers op de Markt


Eetlustremmers zijn er in twee vormen: natuurlijk en geneesmiddelen. Zo kan natuurlijk voedsel soorten, zoals fruit of noten helpen onderdrukken het lichaam van de eetlust, maar zo kan geneesmiddelen zoals Tenuate of Didrex. Echter, het maakt niet uit of ze nu natuurlijk of medicinale omdat eetlustremmers werken op dezelfde manier: ze invloed hebben op uw zenuwstelsel en het spijsverteringsstelsel van het lichaam dat het al vol is en hoeft niet te eten te overtuigen.

Over-The-Counter Suppressants

UniqueHoddia is een van de vele eetlustremmers dat geen voorschrift vereisen. De fabrikant beweert dat de pillen bevatten 100 procent pure Zuid-Afrikaanse Hoodia Gordonii, een ingrediënt dat direct de hypothalamus in de hersenen beïnvloedt; het gedeelte van het centrale zenuwstelsel dat de eetlust reguleert. De pillen verminderen ook de activiteit van uw maagzuur, waardoor het lichaam het gevoel dat het is minder honger dat het eigenlijk is. Een andere leidende marktpositie merk is Zotrim. Net als UniqueHoddia, Zotrim bevat ingrediënten die je centrale zenuwstelsel aantasten en maak je voller en minder kans om te eten te voelen; het bedrijf beweert dat je kunt verliezen 11 pond in 45 dagen. Alle eetlustremmers worden verondersteld te worden genomen met een caloriearm dieet. Een artikel op de website van de Mayo Clinic waarschuwt dat er geen medisch bewijs dat de beweringen ondersteunt dat dit product daadwerkelijk onderdrukt de eetlust.

Natuurlijke eetlustremmers

Voedingsmiddelen zoals amandelen bevatten gezonde vetten die niet stapel op het gewicht, maar nog steeds voldoen aan als een snack tussen de maaltijden. In plaats van het eten van een groot deel van ongezonde, vette voedingsmiddelen die u kunt consumeren een paar amandelen en voel me nog steeds vol genoeg tot de volgende hoofdmaaltijd. Na het eten van amandelen het vullen van effecten duren ongeveer 30 minuten te gebeuren. Andere voedingsmiddelen zoals zalm en havermout zijn effectief in het terugdringen van de honger van het lichaam, terwijl pittige ingrediënten zoals wasabi en pepers maken ook het lichaam een ​​voller gevoel dan het eigenlijk is. Kruidig ​​voedsel werkt omdat het heeft zoveel smaak en satiates honger van het lichaam; ze verhogen ook de stofwisseling (aangegeven door zweten) en gebruik van vette reserves zonder dat je honger gevoel.

Tenuate (Voorgeschreven)

Tenuate, chemisch bekend als diethylpropion, is een sympathomimetische amine dat sterk lijkt op een amfetamine. Het geneesmiddel werkt door het stimuleren van het centrale zenuwstelsel en aldus meer de hartslag en bloeddruk. Dit, op zijn beurt, vermindert de eetlust en zodat het geneesmiddel wordt vaak gebruikt op korte termijn tegen overgewicht. Hoewel een gemeenschappelijke en populaire eetlustremmer kan Tenuate ook bijwerkingen zoals onregelmatige hartslag en allergische reacties veroorzaken. Je moet altijd de voorgeschreven dosering van Tenuate en raadpleeg uw arts over de risico's en voordelen van het geneesmiddel.