The Best Digestive Enzyme ter voorkoming Uitzetting na de maaltijd

Opgeblazen gevoel en zwelling na de maaltijd zijn ongemakkelijk en gênant. Sommige mensen, vooral degenen die moeite hebben met het afbreken van complexe koolhydraten, kan moe van traditionele maagzuurremmers en medicijnen te krijgen. Gelukkig zijn er meer natuurlijke methoden om het probleem aan te pakken, met inbegrip van gesynthetiseerde versies van natuurlijke spijsverteringsenzymen van het lichaam. Maar met al het enzym producten op de markt, wat echt werkt?

fuif

Zo gek als het klinkt, Beano is eigenlijk een zeer capabele, verfijnd product. Beano is gebotteld, commercieel op de markt alfa-galactosidase - een digestief enzym centraal bij het afbreken van complexe koolhydraten. Natuurlijk, bonen complexe koolhydraten dat veel mensen het spijsverteringsstelsel uitdagen - vandaar de naam Beano.

Toen we innemen complexe koolhydraten zoals bonen, maïs en aardappelen, ons lichaam alfa-galactosidase deze te vereenvoudigen in glucose en galactose - eenvoudige suikers die we gebruiken voor energie. Als complexe koolhydraten maken tot de dikke darm zonder te worden afgebroken, koolhydraten fermenteren en produceren waterstof, kooldioxide en kortketenige vetzuren. De symptomen die het gevolg zijn onder andere ongemak, opgeblazen gevoel en uitzetting.

Sommige mensen gewoon niet produceren zoveel alfa-galactosidase als anderen. En sommige maaltijden vereisen meer alfa-galactosidase dan anderen. De eenvoudige oplossing - verbruiken meer enzym bij het eten. En dat is waar Beano komt. U kunt Beano vinden in supermarkten, drogisterijen en natuurlijke voeding winkels.

Lactaid en Dairy Ease

Lactase is een andere spijsvertering enzym dat kan helpen een opgeblazen gevoel en uitzetting te voorkomen. Sommige mensen hebben een moeilijke tijd breken lactose, een koolhydraat in veel zuivelproducten. Deze aandoening wordt lactose-intolerantie. Nogmaals, het toevoegen van extra verteringsenzymen ten tijde van het consumeren van voedsel - in dit geval zuivelproducten - kan een enorme impact.

Lactaid, zuivel Gemak en andere lactase producten zijn overal verkrijgbaar in drogisterijen en natuurlijke voeding winkels. Lactaid melk, die is voorbehandeld met Lactase, ook vrij algemeen in de zuivel- geval grote supermarkten.

Andere factoren

Mensen die lijden aan een opgeblazen gevoel en uitzetting regelmatig kunnen complexe koolhydraten-intolerantie hebben. Het kan verschillende oorzaken hebben en enzymen slechts één aspect van de behandeling. Medicijnen alsmede lifestyle en voeding veranderingen kunnen ook passende en effectievere oplossingen voor CCI.

Bovendien kan een opgeblazen gevoel en uitzetting het resultaat van meer acute aandoeningen zoals maagzweren, maagkanker en zelfs hartaanvallen. Enzymen zijn niet uitgerust om deze ernstige problemen.

Degenen die zich bevinden lijden frequent distention moet een gekwalificeerde arts te raadplegen.