The Best Cushioned inlegzolen

The Best Cushioned inlegzolen


Relatief goedkoop kussens inlegzolen zijn ideaal voor de bestrijding van mond pijn, en bieden een veel goedkoper alternatief voor op maat gemaakte orthesen. Tegenwoordig worden opgevangen inserts gemaakt voor een serie van voetproblemen en soorten schoenen, met inbegrip van de vrouwen hoge hakken en sandalen.

Gedempte inlegzolen voor Sports

Over-the-counter inlegzolen bieden de perfecte optie voor lopers die een beetje meer demping dan wat de norm hardloopschoen biedt nodig hebben, zonder de extra kosten van aangepaste steunzolen. RunnersWorld.com beveelt de volgende beproefde inlegzolen:

De Archmolds Athletic Style inlegzolen zijn geschikt voor lopers met een normale bogen op zoek naar net een beetje extra demping en schokabsorptie. Deze warmte-vormbaar inlegzolen bieden de aangepaste pasvorm van een orthese zonder de hoge prijs, en bevatten ook een anti-bacteriƫle behandeling die geur bestrijdt. Met ingang van november 2010 heeft de inlegzolen detailhandel voor ongeveer $ 33.

De Sole DK, vernoemd naar marathonloper Dean Karnzes, worden aanbevolen als je platvoeten of af en toe een boog of hiel pijn. Deze inlegzolen zijn super duurzaam en bieden een superieure steunzool. November 2010 verkoopprijs voor de inlegzolen is ongeveer $ 50.

Gedempte inlegzolen voor vrouwen

Vandaag de dag, vrouwen inlegzolen gaan van inlegzolen voor hoge-hakken naar Open-toed schoenen sneakers. Volgens Women's Health Magazine, de volgende zijn de beste opties voor vrouwelijke tootsies:

Om de pijn geassocieerd met schoenen met hoge hakken te bestrijden, de beste optie is Scholl voor haar bal-van-Foot kussens inlegzolen. De inlegzolen dekking van de bal van je voet en bereiken de hele weg terug naar het midden van je boog. De inlegzolen kan online of in de winkel worden gekocht voor een november 2010 prijs van ongeveer $ 8.

Voor open-sandalen, het tijdschrift gekozen voor Scholl for Her Sole Expressions, die korter en smaller zijn, gemaakt van een zacht demping schuim en niet zichtbaar in de open-teen deel van de schoen. November de prijzen 2010 voor de inlegzolen zijn ongeveer $ 10.

Een geweldige basic sneaker binnenzool, aldus Women's Health Magazine, is de twee ounce Miracle custom moulding inlegzolen door ProFoot. De onderlaag van de binnenzool werkt als een schokdemper en ondersteunt uw boog, terwijl de toplaag wordt vervaardigd uit schuim, zich naar je voet. November 2010 kosten van de inlegzolen is ongeveer $ 8.

Gedempte inlegzolen voor Foot Pain Management

Lopende voet pijn kan worden veroorzaakt door aandoeningen zoals diabetes of artritis, maar volgens BestInsoles.com, kunnen deze inlegzolen de lijder wat broodnodige hulp bieden:

Voor diabetici, probeer dan de self-molding steunzolen door Lynco. De Lynco L200 voorzien van een unieke Plastazote toplaag die aanpast aan uw individuele drukpunten en verdeelt de druk van kwetsbare gebieden. November 2010 verkoopprijs voor de inlegzolen is ongeveer $ 54.

Artritis patiƫnten zouden profiteren van de Spenco artritis Foot inlegzolen, geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Deze inlegzolen bieden een lichtgewicht EVA basis die is lichaamswarmte geactiveerd en, na verloop van tijd, in overeenstemming met de unieke vorm van je voet. Deze zijn geprijsd op ongeveer $ 30, met ingang van november 2010.