The Best Brain Voedsel voor een test

The Best Brain Voedsel voor een test

Het voedsel dat je eet kan invloed hebben op hoe goed je doen op uw volgende test. Net als lichamelijke prestaties, mentale taken zijn ook afhankelijk van een gezonde geest en lichaam. Goede voedingsgewoonten zijn belangrijk voor je lichaam en de hersenen scherp te houden, goed uitgerust en geconcentreerd. Het eten van het verkeerde voedsel, in het bijzonder voorafgaand aan het nemen van te testen, kan een negatieve invloed hebben op uw prestaties en resulteren in een lage scores of mislukte pogingen. Verbeter uw test te nemen optredens door het eten van gezonde voedingsmiddelen die je hersenen en geest voeden.

Ontbijt eten

The Best Brain Voedsel voor een test

Het ontbijt wordt vaak aangeduid als de belangrijkste maaltijd van de dag als het breekt het vasten niet 's nachts te hebben gegeten, en revs het metabolisme. Volgens de de Academie voor Voeding en Diëtetiek, ontbijten verhoogt uw aandachtsspanne, die gekoppeld is aan academisch succes vergroot. Een evenwichtig ontbijt maaltijd moet bevatten complexe koolhydraten met een eiwit zoals volkoren ontbijtgranen met melk of een hardgekookt ei met volkoren toast.

complexe koolhydraten

The Best Brain Voedsel voor een test

Complexe koolhydraten zijn van het lichaam en de belangrijkste bron van brandstof hersenen. Onvoldoende inname van koolhydraten kan mentale scherpte, het geheugen en het vermogen om logisch na te denken te verminderen. Het leidt ook tot gevoelens van totale lethargie en vermoeidheid. Complexe koolhydraten moeten worden geselecteerd op eenvoudige koolhydraten, die minder voedingsstoffen te bieden en zijn vaak hoger in suiker. Veeleer volkoren voedingsmiddelen behouden hun voedingsstoffen, waaronder de B-vitaminen die nodig zijn voor het energiemetabolisme en voedingsvezels. Fiber helpt je te vullen en vermindert het risico van honger onbedwingbare trek in het midden van uw test. Eet volkoren brood met pindakaas of havermout met bessen voorafgaand aan het testen nemen.

Eiwit

The Best Brain Voedsel voor een test

Voedingsmiddelen met een hoog eiwit goed te eten voor een test. Eiwit is een essentiële voedingsstof die nodig is in het lichaam voor de groei, onderhoud en reparatie van spieren. Het helpt verzadigen de eetlust door het houden van de bloedsuikerspiegel stabiel, het voorkomen van plotselinge cravings voor levensmiddelen met veel suiker en dalen in energie. Dit zal helpen bij het houden van uw hersenen gestimuleerd tijdens uw test. Gezonde eiwitbronnen zijn onder andere eieren, pindakaas, kaas of kip op volkorenbrood voorafgaand aan een avond-test.

gezonde vetten

The Best Brain Voedsel voor een test

Gezonde vetten, in het bijzonder omega-3 vetzuren zijn essentieel voor een gebalanceerd dieet voor het uitvoeren van normale lichaamsfuncties waaronder die van de hersenen. De Academie voor Voeding en Diëtetiek citeert onderzoek dat suggereert omega-3 vetzuren helpen voeden belangrijke hersenen celmembranen, die verbeteren leren en geheugen vaardigheden. Vetten ook helpen vullen u naar uw eetlust tevreden te houden, toenemende focus op de test die taak bij de hand. Gezond voedsel te eten gedurende de dag van een test onder andere vette vis zoals zalm, haring of makreel; noten; zaden; en olijfolie of koolzaadolie besprenkeld over geroosterde groenten of een salade.