The Best Bioidentical Hormonen

The Best Bioidentical Hormonen

Mensen die in een leeftijdsgebonden afname van de endogene hormonen kan een vermindering van de fysiologische en psychologische prestaties te laten zien. Natuurlijke hormoontherapie met behulp van bio-identieke hormonen blijft een populaire optie voor de behandeling dergelijke veranderingen. Deze stoffen, vergelijkbaar met de eigen hormonen in het lichaam, kan verlichting van diverse medische aandoeningen. Patiënten moeten dergelijke medicijnen, gebruik staan ​​ter beschikking op recept, alleen na overleg met een arts. Toch is de farmaceutische industrie biedt een groot aantal effectieve en veilige behandeling opties.

transdermaal Testosteron

Oudere mannen met testosteron deficiency syndrome kunnen profiteren van het nemen van testosteron verlost van een transdermale patch. Dit type van hormoon gebruik wordt beschouwd als bio-identieke omdat de testosteronmolecule onveranderd tijdens de patch productieproces blijft. A 2010 onderzoek gepubliceerd in het "Journals of Gerontology" evalueerde de effectiviteit van deze testosteron pleisters bij oudere mannen gescoord als broos tijdens routine physicals. De gegevens toonden dat zes maanden bioidentical behandeling met testosteron transdermaal verhinderd de leeftijd gerelateerde verlies van spiermassa waargenomen in de controlegroep. Dergelijke resultaten geven aan dat testosteron vervanging pathologische veroudering kan voorkomen.

17-beta estradiol

Postmenopauzale vrouwen met oestrogeendeficiëntie de symptomen van reproductieve veroudering oestrogeenpleisters gebruikt worden als 17-beta-estradiol behandeling. Deze vorm van oestrogeen bioidentical die van nature in het lichaam. A 2010 experiment in het medische tijdschrift 'Stem Cells and Development "beschreven gekeken naar de positieve rol oestrogeen kan spelen bij het voorkomen van osteoporose, een typisch gevolg van de menopauze. Het blootstellen van menselijk bot cellen aangehouden in petrischaaltje culturen tot 17-beta estradiol verhoogden hun proliferatie en levensvatbaarheid. Deze gegevens suggereren dat bioidentical oestrogeen gezonde botten kan verbeteren en daarmede de ontwikkeling van osteoporose bij postmenopauzale vrouwen weren.

gemicroniseerde Progesteron

Zwangere vrouwen met een risico op vroeggeboorte en arbeid hebben vaak lage niveaus van progesteron, een hormoon dat een beschermende rol in de zwangerschap speelt. Zulke vrouwen kunnen profiteren van het nemen gemicroniseerd progesteron om arbeid en geboorte te vertragen. Deze vorm van hormoonbehandeling, vaginale zetpil afgegeven, wordt afgeleid van het garen vaste identiek aan humane progesteron. A 2010 paper gepresenteerd in de "Archives of Gynaecologie en Verloskunde" getest bio-identieke progesteron bij vrouwen met vorige geboorte moeilijkheden. De resultaten gaven aan dat progesteron gegeven in het laatste trimester verminderde vroeggeboorte 17 procent in vergelijking met placebo. Vrouwen die de bio-identieke hormonen waren ook minder kans op vroeggeboorte te voeren.

verergerd Drugs

Oudere vrouwen die oestrogeen kunnen bloedstolsels ontstaan ​​als bijwerking van hormoonvervangingstherapie. Gelijktijdige inname van bio-identieke hormonen kunnen dit risico te verminderen. Een rapport van 2007 aangeboden in het tijdschrift "Circulation" onderzocht de effecten van gelijktijdig gebruik van transdermale oestrogeen en gemicroniseerde progesteron. De combinatie van deze twee geneesmiddelen bioidentical had geen effect op bloedstolsel risico. Daarentegen nonbioidentical geneesmiddelcombinaties zoals orale oestrogeen en progesteron synthetische sterk verhoogd risico. Dergelijke resultaten tonen het voordeel van bioidentical drugs, en ze aan dat transdermale oestrogeen en gemicroniseerde progesteron, behoren tot de beste behandelingsopties voor hormonale dysfunctie.