Thai Geneeskrachtige kruiden

Thai Geneeskrachtige kruiden


Thailand, gelegen in Zuidoost-Azië, is de thuisbasis van een tropisch klimaat die het mogelijk maakt voor vruchtbare tuinbouw. Geneeskrachtige kruiden populair in omringende Aziatische landen hebben beïnvloed wat nu beschouwd als Thaise geneeskrachtige kruiden, en de meeste hebben gedocumenteerde voordelen voor de gezondheid door de geschiedenis heen gehad. Thai geneeskrachtige kruiden kunnen worden gebruikt in vele vormen aannemen, waaronder topicale toediening, of gedroogd en gemalen in om in voedsel of thee.

Betel Leaves

De Betel plant, afkomstig uit Midden- en Oost-Maleisië, wordt gekweekt voor zijn hartvormige bladeren voornamelijk gebruikt voor hun anti-inflammatoire en anti-schimmel geneeskrachtige eigenschappen, maar het kan ook worden gebruikt als een anti-winderig of afrodisiacum. Samen met vitaminen en mineralen, het blaadje bevat een essentiële olie genoemd chavicol die dient als krachtige antiseptische. Betelbladeren kunnen worden gedrenkt in vloeistof en vervolgens ingeslikt of aangebracht op de huid om algemene symptomen zoals hoofdpijn genezen, ademhalingsproblemen, constipatie, kookt, of als ontsmettingsmiddel op ondiepe open wonden. Wanneer betelnoten bladeren worden gekauwd samen met betelnoten, het dient om de adem en fungeren als een milde seksuele stimulans te zoeten. Het is opgemerkt dat de kauwgom van betelbladeren kanker van de tong en de wangen kan veroorzaken als ook vaak gebruikt.

Kurkuma

Kurkuma is een kruid gekweekt uit de wortel van de Curcuma longa plant, en is fel geel-oranje van kleur met een peperige en bittere smaak, waardoor het vaak voor gebruik in gerechten zoals curry. Het is gebruikt, voornamelijk in China en India, als een anti-inflammatoire, specerij, kleurstof en geneesmiddel gebruikt en is een uitstekende bron van mangaan, ijzer en vitamine B6. Kurkuma heeft een verscheidenheid aan voordelen voor de gezondheid wanneer ze worden ingenomen, met inbegrip van het gebruik ervan tot winderigheid, bloedingen, geelzucht, kiespijn, koliek, kneuzingen en pijn op de borst te behandelen. Studies over kurkuma hebben aangetoond dat het mogelijk verlichting te bieden voor reumatoïde artritis, kan helpen voorkomen of stoppen van de vorming van kanker, kan hulp voor patiënten van cystic fibrosis en helpt voorkomen tegen ziekten.

Rosella

De Rosella plant wordt gekweekt in vele landen over de hele wereld, en is het meest volksmond gebruikt om siroop en kruidenthee te maken. Het enige deel van de rosella installatie kunnen worden geconsumeerd is het omhulsel van de bloem, die kan worden gebruikt in voedsel zoals salade of snoep. gezondheidsvoordelen van rosella zijn dat het een hoog gehalte aan vitamine C, B1 en B2, calcium, magnesium en omega 3, en werkt als een anti-septische en anti-inflammatoire geneesmiddelen, helpt met hypertensie en hartziekte en kan de stroom glad van het bloed. Als een kruid, kan de Rosella omhulsel worden gedroogd en ingenomen, of in het water om zijn voedingsstoffen vrij te geven gedrukt, anders is het in voedingsmiddelen die de voedingswaarde ervan kan verminderen gaar is.