Texsport plein Dome Tent Instructions

Texsport plein Dome Tent Instructions


The Lodge plein koepeltent, vervaardigd door Texsport, voegt meer comfort en slaapruimte aan uw SUV. Het plein koepeltent biedt slaapvertrekken voor maximaal vijf campers, en kan worden ingesteld in slechts een paar minuten. The Lodge tent heeft een uitgebreide voortent, stevige shock-snoer tentstokken, mesh vensters voor ventilatie en het kan worden gebruikt, ofwel met uw SUV of op eigen. Een goede verzorging zal ervoor zorgen dat u zal worden kamperen met deze tent voor de komende seizoenen.

instructies

1 Uitrollen en uitgespreid uw koepel tent, waar u het wilt zetten. Verleng de tentstokken en schuif ze door de mouwen op het dak van de tent, het vormen van een "X." Bevestig het midden van de "X" om de tent met de bijgevoegde toggle.

2 Zet een uiteinde van een tentstok in een metalen pin aan de hoek basis van de tent. Buig de paal, de vorming van een boog, en steek het andere uiteinde in de tegenovergestelde pin. Herhaal dit voor de andere pool.

3 Leg de regen vliegen over de tent frame, met de voorkant hangen boven de deur der tent. Bevestig de plastic haken aan de tabbladen die worden genaaid op de tent. Wikkel de klittenband uit de regen vliegen rond de tentstokken.

4 Verleng de luifelstokken. Bind een lus aan het ene uiteinde van de man touw en bind de schoothoek naar de andere kant. Met de punt van de tent stok door de ring op de luifel. Wikkel de man touw rond de paal tip en het spel naar beneden de andere kant te beveiligen. Pas de spanning met behulp van de kluwen. Herhaal dit voor de andere luifel paal.

5 Back je SUV tot de tent zo dicht mogelijk. Met twee volwassenen, wikkel de tent lichaam rond de SUV frame en de bumper. Maak de web riem gespen en draai de bandjes.

Hints

  • Oefen het opzetten van uw tent voordat je gaat kamperen.