Texas Youth Jachtakte

Texas Youth Jachtakte


Een jeugd jachtvergunning is beschikbaar in Texas voor jonge mensen die willen om wilde dieren te jagen. Naast het helpen van behoud wilde dieren, heeft de verkoop van jachtgebieden bleek lucratief zijn voor deelstaatregeringen te zijn. De optie jeugd biedt jongere jagers de mogelijkheid om te genieten van het buitenleven en helpt belangstelling te wekken voor de jacht op jonge leeftijd.

Leeftijdslimiet

Een persoon in aanmerking komt voor een Texas jeugd jachtvergunning tot de leeftijd van 17, waarna hij moet een volwassene ingezeten of niet-ingezeten jachtvergunning te verkrijgen. Degenen die onder de leeftijd van 9 moeten worden begeleid door een volwassene in licentie jager. Jeugd 9 tot en met 16 jaar oud moet ofwel vergezeld gaan of moet met succes een jager onderwijs cursus af te ronden.

kosten

Met ingang van 2010, de kosten van een jeugd jachtvergunning in Texas is $ 7. De kosten van de jager-opleiding is $ 15.

Game Dekking

Een jachtvergunning jeugd is vereist voor iedereen onder de leeftijd van 17, die elk dier, vogel of kikker in Texas jaagt. Dit kan niet van toepassing op pelsdieren, zoals ze ook kunnen worden gedekt door de vergunning van een trapper's.

uitzonderingen

Een jachtvergunning is niet vereist voor de jacht coyotes of wilde zwijnen die zijn veroorzaakt plundering aan vee, vogels of andere huisdieren. Een vergunning is niet vereist voor pelsdieren, indien de persoon heeft een licentie tikken.

Stamp Endorsements

Een jeugd vergunning niet extra stempel aantekeningen, zoals een watervogels stempel nodig, om bepaalde soorten wild jagen tot de leeftijd van 16.