Tetherball Court Size

Tetherball Court Size

Een populaire speelplaats spel, tetherball is voorzien van een volleybal-achtige bal vastgebonden aan een verticale paal. Twee spelers staan ​​in aparte ruimte, waarbij elke speler probeert om de bal in zijn bepaalde richting zodat de ketting rond de paal wikkelen. De speler die de ketting en de bal krijgt verpakt helemaal rond de paal in zijn richting wint. Bedrieglijk eenvoudig, tetherball vereist fysieke uithoudingsvermogen en slimme strategie. Hoewel vaak beschouwd als spel van een kind, zijn tetherball rechtbanken ontworpen met precieze afmetingen om eerlijke concurrentie tussen de liefhebbers van de sport te waarborgen.

De Pole's Maat

De tetherball pool is een verticale paal staan ​​tot 10 voet hoog. De bal hecht aan de bovenkant van de paal via een tuier nylon. Om de veiligheid te garanderen, moet de paal stevig worden verankerd in de grond; anders zou de intense tetherball actie ertoe leiden dat de paal omver te werpen. Voor het beste resultaat, een gat graven die ten minste 2 voet diep en rond de paal met cement.

Over the Ball

Officiële tetherballs ongeveer volleybal groot en zijn beschikbaar in een verscheidenheid van kleuren en texturen. Typisch steviger dan volleyballen, kan tetherballs eigenlijk steken de handen, zo veel spelers ervoor kiezen om zachtere modellen te gebruiken. belangrijkste kenmerk van de tetherball is hoe het aansluit op de ketting string. Sommige tetherballs hebben een uitstekende lus aan de ketting vast te houden, terwijl anderen maken gebruik van een verzonken bar onder het oppervlak van de bal om onnodige de hand blessures te voorkomen.

Tether Lengte

De lengte van de ketting kan grote invloed hebben op het spel. Het hebben van een te korte ketting zal eindigen spelen voortijdig, terwijl een te lange ketting verlengt spelen buiten aangenaam limieten. Om een ​​correcte ketting lengte te meten, laat de bal te hangen van de paal in rust. Volledige rust moeten de tetherball hangen ongeveer 3 voet boven de grond.

Rechtbank

Een officiële tetherball rechtbank bestaat uit een straal van 20 voet in diameter getrokken rond de paal, die staat in het middelpunt. Een X verdeelt de rechter in vier secties: twee spelende zones en twee neutrale zones. Wanneer kijkend naar de cirkel als een klok, zou de lijnen van de X opgesteld 10:00-04:00 en 02:00-08:00. Het spelen zones rusten precies tegenover elkaar, met een neutrale zone gescheiden door aan beide zijden. De breedte van elk spel zone verste twee punten zou moeten meten 17 voet, 4 inch uit elkaar. Spelers moeten binnen hun aangewezen spelen zones staan ​​om de tetherball slaan. Het raken van de bal terwijl buiten het speelveld zone leidt tot een automatische spel verbeurdverklaring. Sommige rechtbanken zullen de spelen zones en neutrale zones schilderen in contrasterende kleuren om te helpen de spelers navigeren door de grenzen.