Teruggaat & amp; Inversion Table

Teruggaat & amp; Inversion Table

Veel fysiotherapeuten en atletische trainers maken gebruik van een inversie tafel voor de behandeling van lage rugpijn. Hoewel inversie therapie niet op lange termijn verlichting van pijn in de rug, volgens de MayoClinic.com, kunt u deze methode gebruiken als onderdeel van een behandelplan voor pijn in de rug. Bij het gebruik van inversie therapie, nemen stretching en versterking van oefeningen om terug te verlichten pijn.

Functie

Uw wervelkolom wordt voortdurend gecomprimeerd uit zitten, rennen en het uitoefenen, waardoor uw wervels om hun bereik van de beweging te verminderen als je niet rekken of te corrigeren de compressie. De inversie tafel neemt gravitationele druk op je rug en vergroot de ruimte tussen de wervels. U bent vastgebonden op de tafel van een rechtopstaande positie en worden omgedraaid met je hoofd wijst naar de grond. Volgens SportsInjuryClinic.net, dit verlengt je ruggengraat en zenuwen die worden uitgevoerd in uw wervelkolom. Wanneer de tafel oscilleert op en neer, het helpt bewegen de spinale vloeistoffen om afvalstoffen te verwijderen en te trekken in vloeistoffen rond uw schijven. Wanneer een op blessures, stimuleert de spierspoeltjes dat de lengte en de spanning van een spier voelen. Het vermindert de hoeveelheid zenuwimpulsen gaan in de spier, waardoor het ontspannen en verlengen.

Soorten Stretches

Dynamische uitrekken is het verplaatsen van uw gewrichten en spieren om hun volledige bereik van de beweging herhaaldelijk. Een monster oefening is de draaiing van de romp, waar je draai je lichaam naar links en rechts met je armen langs je lichaam. Statisch rekken is waar je een spiergroep strekken voor een periode van tijd. Fysiotherapeut Chris Frederick raadt u dynamisch stretchen voor oefening om je lichaam en geest beter voor te bereiden voor de oefening uit te voeren. Doe statisch rekken na de training om je lichaam af te koelen en te rusten je spieren en gewrichten.

Waarschuwing

Als je ondersteboven op een inversie tafel te hangen voor een paar minuten, je hartslag vertraagt ​​en je bloeddruk stijgt. De MayoClinic.com suggereert dat je deze methode te vermijden als je hart-en vaatziekten, diabetes, hoge bloeddruk of glaucoom.

overwegingen

Gebruik maken van verschillende stretching methodes en corrigerende oefeningen - oefeningen die u helpen uw houding en beweging te verbeteren - voordat je inversie therapie gebruiken. Aangezien er vele oorzaken van pijn in de rug, een op maat corrigerende oefenprogramma identificeert de oorzaak van uw pijn in de rug en maakt gebruik van de natuurlijke bewegingen van het lichaam om je lichaam te versterken, aldus Anthony Carey, eigenaar van Function Eerst in San Diego. Gebruik inversie therapie als een secundaire behandeling als je eenmaal een reeks corrigerende oefeningen hebben voltooid.

sample Stretch

Carey raadt u aan de basis statische rug stretch doen met een bal aan strakke spieren en weefsels in je rug en heup te verlengen. Knielen voor een stabiliteit bal en plaats je handen op de top van het als een karatetrap positie. Leun achterover op je hielen, en laat je romp op de grond, terwijl het duwen van de bal naar voren totdat je armen volledig recht. Je moet een stuk straalt uit je oksels te voelen tot in je onderrug. Doe dit vijf keer diep adem.