Terug Bretels naar houding te verbeteren

Terug Bretels naar houding te verbeteren

Overzicht

Houding is de relatieve positie van uw lichaam aanneemt wanneer rechtop en is een essentieel onderdeel van de gezondheid terug. Normale houding kan het terug naar zijn natuurlijke rondingen behouden en wordt vergemakkelijkt door de complexe rug, wervelkolom en kern spiermassa. Slechtzienden houding ontstaat meestal van structurele defecten in de rug, blessures, zwakte en pijn. Terug beugel kunnen worden voorgeschreven voor iemand met zulke beperkingen om houding te verbeteren en te voorkomen dat verdere problemen uit ontwikkelingslanden.

Rigid Brace

Stijve beugels zijn meestal voorgeschreven voor mensen met een onstabiele weer die behoefte hebben aan extra ondersteuning. Ze helpen bij het behoud van stabiliteit en een goede houding, meestal na een rugletsel of een operatie. Gegoten kunststof of andere stijve samengestelde materialen worden vaak gebruikt om de beugel te construeren om ze lichtgewicht bewaren en maximale ondersteuning. De brace is gevormd om de kromming van de ruggengraat te passen en bevestigd aan de voorkant van je lichaam met bandjes. Stijve beugels zijn zeer omvangrijk en zwaar, waardoor ze heel ongemakkelijk om te dragen voor lange periodes.

corset Brace

Het korset brace wordt gebruikt om ondersteuning te bieden en te onderhouden houding voor bijzondere waardeverminderingen in het midden en lage rug gebieden van de wervelkolom. Het wordt vaak voorgeschreven om de beweging te beperken en het bevorderen van een gezonde lichaamshouding na spinale fusie chirurgie. Het korset brace loopt gewoonlijk van het getroffen gebied van de rug tot aan de billen. Ze zijn meestal gemaakt van doek materiaal en vastgezet vast met bandjes aan de voorzijde voorzien van het korset.

Sacroiliacale Gordel

Sacroiliacale riemen zijn een soort brace gebruikt om de SI-gewricht stabiliseren in de onderrug, gevormd door het heiligbeen en bekken. Ze bevorderen gezonde houding door het comprimeren van het SI-gewricht, wat op zijn beurt helpt om het gewricht te stabiliseren en zorgen voor verlichting van de pijn. Minder pijn bij deze gezamenlijke laat de persoon die het dragen van de brace om een ​​betere houding aannemen met minder ongemak. Sacroiliac riemen wikkel rond de heupen en zijn gemaakt van een semi-elastisch materiaal, waardoor ze voldoen aan de anatomische contouren van het lichaam.

Occupational Brace

Occupational beugels zijn een subset van braces meestal ontworpen om letsel in verband met een slechte houding tijdens zwaar tillen en inspannende activiteit te voorkomen. Zij worden typisch ontworpen voor de lage rug, maar andere zijn schouder en heup ondersteuning. Aangezien deze beugels dagelijks worden gebruikt voor herhalende taken, is het essentieel dat ze goed passen om de grootste hoeveelheid posturale ondersteuning. Occupational braces effectief kan zijn bij het voorkomen van-werk-gerelateerde verwondingen, omdat ze helpen dienen als een herinnering aan een veilige houding te handhaven bij het tillen. Ze meestal een soort korset brace gedragen rond de onderrug. Hijsbanden zijn de meest gebruikte beroepsmatige brace, gewoonlijk opgebouwd uit een doek of canvas soort materiaal.