Tenten voor kamperen in het Hout

Tenten voor kamperen in het Hout


De tent fungeert als een easy-to-construct onderdak voor fanatieke kampeerders en wandelaars. De kenmerken van de camping tent fluctueren op basis van de beoogde seizoen van gebruik als van het terrein. Terwijl de tenten gebruikt voor recreatieve uitstapjes zijn voorzien van een ruim interieur, modellen gemaakt voor de lange afstand tochten bieden een lichtgewicht constructie.

polen

De ademende stof lichaam van de camping tent kan niet op zichzelf staan. De meeste vrijstaande camping tenten zijn plaats gehouden met een reeks van palen. Recreatieve camping tenten zijn voorzien van glasvezel stokken, terwijl backpacken tenten hebben vaak aluminium stokken. Een gespecialiseerde ontwerp van de camping tent, die bekend staat als de pop-up tent, hoeft u niet nodig heeft om de palen te monteren. Verwijder de pop-up tent uit zijn draagtas en kijken als het springen in vorm.

hoedanigheid

Tenten gebruikt voor het kamperen in het bos zijn gecategoriseerd door hun vermogen. Solo tenten toelaten dat een persoon om comfortabel te slapen tijdens het kamperen in het bos. Backpacken tenten komen in een hogere capaciteit modellen die kan huisvesten tot vier campers. Volgens de camping experts van REI, zijn familie en cabine-stijl tenten ontworpen om comfortabel te slapen gezinnen van vier of meer. De hellende koepeltent heeft over het algemeen een kleinere capaciteit dan familie stijl modellen.

Kenmerken

Top-of-the lijn camping tenten zijn uitgerust met een aantal speciale functies. Cabin-style tenten gebruikt voor het kamperen in het bos hebben over het algemeen scheidingswand voor een betere privacy. Een geschikte eigenschap van de camping tent, bekend als de tent zich over de ingang. Bewaar uw wandelschoenen onder de luifel om te voorkomen dat vervuiling van het interieur van de tent. Volgens ABC van wandelen, top-rated camping tenten zijn voorzien van een polyurethaan coating die helpt om te voorkomen dat er water sijpelt door het weefsel.

Prijs

Als je niet kamperen in het bos op een regelmatige basis, mag u niet wilt dat uw budget uit te breiden voor een top-of-the-line tent. Veel discount winkels bieden familie tenten tegen een betaalbare prijs. Outdoor speciaalzaken voeren familie-stijl camping tenten die kunnen kosten omhoog van $ 500. Als je een backpacken tent die is uitgerust met speciale functies wilt, kunt u verwachten om boven dollar betalen. Met ingang van 2011, backpacken tenten algemeen variƫren in prijs tussen de $ 100 en $ 500.