Tennis Regels voor aftredende tijdens een wedstrijd vanwege een blessure

Tennis Regels voor aftredende tijdens een wedstrijd vanwege een blessure


Tennis is een sport met veel regels en voorschriften. Hoe meer regels je weet, hoe meer je wedstrijden aangenaam zijn. De Verenigde Staten Tennis Association (USTA) steekt een handboek genaamd "Vriend aan het hof", die zowat elke mogelijke situatie die zich kunnen voordoen wanneer u tennissen adressen. De USTA heeft zeer specifieke regels over het spelen en met pensioen gaan als je gewond raken.

Accidental Injury

Volgens de USTA, word je gediskwalificeerd als u met pensioen gaat na door een tegenstander per ongeluk verwondt je tijdens een wedstrijd. Als je tegenstander per ongeluk raakt u in het gezicht met een bal, bijvoorbeeld, en je niet in staat om het spel te hervatten na het ongeval binnen de gestelde termijn, zal je tegenstander de wedstrijd te winnen door uw pensioen.

opzettelijke Injury

Als je tegenstander opzettelijk verwondt u tijdens de wedstrijd door het gooien van zijn racket op u of treffers je op het punt waar je kunt echt niet het spel te hervatten binnen de gestelde termijn, dan win je de wedstrijd standaard. De USTA regels duidelijk aan te geven dat het gooien van een racket of slaan van een bal in woede is niet toegestaan.

terugtrekken

U kan zich terugtrekken uit de wedstrijd in een toernooi als je een blessure kreeg voor de wedstrijd. Als dit een official match, zou je meteen de scheidsrechter dat u een blessure kreeg te melden en dat u van plan zich terug te trekken. Op die manier kan de scheidsrechter je tegenstander te melden. U ontvangt geen back uw inschrijfgeld, tenzij je zes dagen in te trekken voordat het toernooi begint.

Bloeden

Als je begint te bloeden tijdens de wedstrijd, moet je tot 15 minuten om het bloeden te stoppen, het schoonmaken van de rechtbank en vervreemding van voorwerpen besmet met uw bloed. Als u bloeden, kunt u de rechtbank te verlaten om contact op met een ambtenaar. Als de ambtenaar op uw hof, moet je haar toestemming te krijgen voor het vertrek. Als u het bloeden niet kan stoppen na 15 minuten, moet u met pensioen gaat. Als het bloeden is in je neus, bijvoorbeeld, en na 15 minuten, je kunt het alleen stoppen door het plaatsen van katoen in je neus, moet je spelen met het katoen in je neus of met pensioen.

Medische omstandigheden

Als u een oude blessure die je verergeren tijdens de warming-up en je verergeren weer tijdens de wedstrijd, kunt u een medische time-out van 15 minuten in beslag nemen, zowel tijdens de warm-up en weer tijdens de wedstrijd. U heeft recht op slechts een medische time-out tijdens de wedstrijd om dit letsel of een vorm van kramp of hitte gerelateerde aandoeningen te behandelen. Als je niet met succes het letsel of aandoening kunnen behandelen, moet u met pensioen gaat.