Tektite Healing Kwaliteiten

Buitenaards door de natuur, wordt tektite geloofd door sommigen om vele helende eigenschappen te geven over zowel een geestelijk en fysiek niveau. Vanaf het bijstaan ​​van de vruchtbaarheid om genezing trauma uit het verleden, de gelovigen zeggen, tektite kun je zelfs helpen om informatie uit andere culturen en andere levensvormen te kanaliseren. Tektite is van oudsher gedragen als een talisman vruchtbaarheid, zegt Judy Hall, auteur van de Encyclopedie van kristallen, en door de vele culturen wordt beschouwd als een goed geluk steen zijn.

feiten

Zwart, groen, of kleurloze, tektite is een meteoriet die is gevonden in het Midden- en Verre Oosten, Filipijnen, Polynesië, de VS, India en Rusland. Als een amorfe mineraal, het ontbreekt aan "een innerlijke structuur en laat energie door middel van vrij te passeren en snel te handelen, en kan een katalysator voor groei", zegt Judy Hall. Volgens een universiteit van Texas website, "De jongste tektites zijn ongeveer 100.000 jaar oud."

Geschiedenis

"De naam tektite komt van het Griekse tektos, of gesmolten", aldus de Universiteit van Texas website. Tektite is al in 900 voor Christus in China tijdens de Tang-dynastie opgenomen. Tektites werden beschreven als zwarte stenen met een briljante glans dat een beltoon geluid gaf toen geslagen en werden verzameld na stortbuien. In de late 19e en vroege 20e eeuw, Alfred Lacroix beschreef een grote tektite storting in Indonesië en later Ivoorkust. Tot dan toe weinig bekend was over tektites.

voordelen

Tektites staan ​​bekend om het verhogen van persoonlijke energie trillingen en het versterken van uw aura, zegt Healing Crystals. Door het gebruik van Tektite, zal het gemakkelijker voor u om de waarheid te onderscheiden zijn. Tektites verbeter uw paranormale vermogens, telepathie te moedigen en te helpen lucide dromen en astrale reizen. Fysiek, tektite helpt u snel genezen van ziekten en verwondingen. Het kan ook koorts verminderen en verbeteren van de circulatie en huidaandoeningen, merkt Judy Hall. Als je donkere kringen onder je ogen, zal tektite de verkleuring te verminderen als gevolg van het effect op haarvaten.

Origins

Tektites zijn meteoren uit de ruimte. "Sommige archeologen suggereren dat deze glazig tektites werden gevormd door een soort van atomaire explosie", zegt Healing Crystals. Tektites kan ook zijn gevormd uit een meteorietinslag het smelten van de lokale rotsen. Samenstellingen van tektite variëren, maar zijn vooral silicaglas met insluitsels van magnesium, ijzer en andere metalen. Tijdens de jaren 1950 en 1960, werd tektite verondersteld te zijn gekomen van de maan, maar deze theorie is inmiddels in diskrediet.

methoden

Helende Kristallen stelt dat slapen met tektite onder je kussen zal u helpen afbuigen negatieve entiteiten uit je leven en mediteren met tektite zal dieper inzicht brengen in de huidige situaties of problemen. Dragen tektite terwijl het doen van geestelijk werk zal dun de sluier tussen de dimensies. Met behulp van tektite op uw derde oog chakra zal helpen om hogere energie vibraties integreren van andere rijken. Psychic Revelations raadt begraven tektite buitenshuis door uw deuren, of in de pot van een kamerplant als wonen in een appartement, om uw huis te beschermen tegen brand en stormen. Vasthoudt of tektite zal toestaan ​​dat zijn helende energie te werken met energiesysteem je eigen lichaam voor maximale fysieke voordelen.