Tekenen van een diabetische Stroke

Tekenen van een diabetische Stroke


Mensen met diabetes zijn veel meer kans op een beroerte dan niet-diabetici. Hoewel dit soort beroerte goed een ischemische beroerte wordt genoemd, wordt soms een diabetische beroerte. Maar zelfs niet-diabetici ook ischemische beroerte. Iedereen die de tentoonstelling van de symptomen van een beroerte moet onmiddellijk worden opgenomen in het ziekenhuis.

Identificatie

Tekenen van een beroerte zijn onder andere een plotselinge hevige hoofdpijn, plotselinge onvermogen om een ​​ledemaat, tintelingen of gevoelloosheid in de ledematen te bewegen of te beheersen, moeilijkheden met spreken, plotseling spreken onzinnige woorden, met de ene kant van het gezicht droop, verwarring, flauwvallen of wazig of verlies van het gezichtsvermogen van één of beide ogen. Een goede diagnostische test is om de persoon houden beide armen op dezelfde hoogte. Als de persoon niet kan, kan het een beroerte.

Waarschuwing

Er kan geen vertraging in het bellen van een ambulance of arts voor hulp als een persoon vertoont deze tekenen, zelfs als de persoon sterk dringt erop aan dat ze niet willen om te gaan naar het ziekenhuis. Een beroerte snijdt zuurstof naar de hersenen en hoe langer je wacht om hulp te krijgen, kan de meer schade aan de hersenen optreden. Bekijk de lijst met alarmnummers in middelen om te bellen voor een ambulance.

Grootte

Volgens de American Diabetes Association, 65% van de diabetici sterven beroerte of hartziekte. Aangezien Type II diabetes (de meest voorkomende vorm van diabetes) vaak obesitas of overgewicht, ze al de omstandigheden waardoor ze een beroerte of hartaanval kan geven. Deze voorwaarden zijn onder meer hoge bloeddruk, hoog cholesterol en problemen met de bloedsomloop.

overwegingen

Andere activiteiten die kunnen brengen op een beroerte in een diabetisch zijn roken, het drinken van alcohol om een ​​overschot, het eten van een vetrijk dieet, niet regelmatig te oefenen, met een mini-beroerte (TIA) in het verleden en het misbruiken van legale of illegale drugs. Al deze voorwaarden moeten worden aangepakt met het oog op een diabeticus beroerte te voorkomen of te voorkomen dat een tweede beroerte.

Kenmerken

Diabetici zijn meer vatbaar voor die geblokkeerde bloedvaten, die de benodigde toevoer van bloed en zuurstof naar de hersenen stopt. Deze blokkade is het gevolg van plaque op de vaatwanden van een hoog cholesterolgehalte of een bloedstolsel. De hersenen is 20% van het lichaam van de zuurstofopname in om zijn werk te doen.

Betekenis

Vanwege de hoge incidentie van diabetes hebben beroertes, hun behandeling moet beter dieet en lichaamsbeweging omvatten om hun gewicht te verminderen. Roken heeft om te stoppen, want dit kan vertragen de circulatie van een persoon evenals hun bloedvaten en het hart harder werken. Medicatie voor een beroerte te voorkomen, zoals een lage dosis aspirine of een lagere bloeddruk kan worden voorgeschreven. Dit zal ook helpen om hun bloedsuikerspiegel te reguleren.