Tekenen van een Bloeden Ulcer

Een maagzweer bloeden is ook bekend als een maagzweer. Het kan vele oorzaken, waaronder verschillende medicijnen of een bacteriƫle infectie. Het is gewoonlijk een scheur of pijn in het slijmvlies van de maag en bovenste dunne darm. Sommige mensen hebben geen symptomen, terwijl anderen een aantal symptomen. Proper en onmiddellijke medische behandeling is van essentieel belang in de genezing van de maagzweer.

zwarte Krukken

Zwart of teerachtige-gekleurde ontlasting zijn ook bekend als melena en kunnen aanwezig zijn als u een bloeden maagzweer.

hematemesis

Hematemesis is het braken van bloed. Dit kan gebeuren als u een bloeden maagzweer. Uw ontlasting kan ook een zeer slechte geur.

hematochezia

Hematochezia is rood bloed uit de endeldarm. Dit kan een ernstig teken als het verlies van een aanzienlijke hoeveelheid bloed kunnen duiden.

Maagzuur

Als u een bloeden maagzweer, kun je waarschijnlijk last heeft van brandend maagzuur na een maaltijd, omdat meer dan de helft van de mensen met een bloedende zweren dit symptoom.

Pijn

Sommige mensen ervaren een brandende pijn of ernstige pijn in de buik of de borstkas van een bloedende maagzweer. Deze pijn kan niet ontwikkelen tot uur na het eten, na het eten is verdwenen uit de maag en zodoende bufferende werking het eten is ook verdwenen.