Tekenen van Allergieën in Zuigelingen

Het laatste wat je wilt voor uw kind te maken hebben met een allergische reactie op wat te eten of omgevingsfactor. Toch symptomen van allergie bij baby's kan moeilijk te diagnosticeren, omdat ze lijken vaak als tekenen van andere gemeenschappelijke problemen. Gebruik deze lijst om vertrouwd te raken met symptomen van allergie bij zuigelingen.

Identificatie

AllergicChild.com vertelt dat één meisje werd gediagnosticeerd met koliek door de dokter, totdat de moeder merkte dat de "krampjes tijden" always gebeurde toen de moeder aten bepaalde zuivelproducten en vervolgens borstvoeding haar dochter. Wat leek koliek te zijn bleek een allergische reactie op zuivel zijn. Sommige allergieën bij kinderen kan leiden tot maagpijn, zodat kinderen net zoals ze doen als mijngashoudende of koliek zou kunnen reageren. Als uw kind deze symptomen vertoont, merken als er een patroon in verband met de verbruikt door de borstvoeding moeder voedingsmiddelen.

Formule-gerelateerde

Sommige baby's zijn allergisch voor de zuivel gebaseerde formule ze worden gegeven en zal reageren met fussiness als gevolg van een verstoorde buik, volgens KidsHealth.org. Hoe weet u of uw kind heeft een melk allergie? Zoeken dezelfde symptomen van koliek, zo goed mogelijk kokhalzen en weigerde te eten, huiduitslag, piepende ademhaling, zwelling en zelfs bloederige diarree.

Food-Related

Andere voedingsmiddelen, zoals noten en schaaldieren, komen vaak schuldigen in kindervoeding allergische reacties, volgens AllergicChild.org. Andere waarschijnlijke voedingsmiddelen omvatten soja, tarwe en eieren, alsmede bovengenoemde zuivel. Als mamma borstvoeding en eet deze voedingsmiddelen, bestaat de mogelijkheid dat het kind een allergische reactie daarop kunnen hebben. Symptomen zijn mogelijk braken, diarree, huid netelroos of huiduitslag of ademhalingsproblemen, volgens BabyDevelopmentNews.com.

Milieu

Eten is niet de enige oorzaak van allergieën, en hoewel huid netelroos en huiduitslag een voedselallergie kunnen wijzen, kunnen ze ook een allergische reactie op een ander deel van het leven van de baby, de stof van kleding om de geur in reinigingsmiddelen vermeld. Als uw kind last heeft van eczeem of een ander type van dermatitis, AllergicChild.com adviseert dat u te elimineren huishoudelijke producten, wasmiddelen, zeep en dergelijke die synthetische kleurstoffen, geurstoffen, bleekmiddel of andere agressieve chemicaliën in hen hebben.

streng

De meest extreme teken van baby allergie is anafylaxie, dat is een zeldzaam voorbeeld van een plotselinge, ernstige allergische reactie en vereist onmiddellijke medische aandacht. Anafylactische symptomen zijn ademhalingsproblemen en zwelling, in het bijzonder van de keel, neus en mond gebied in het geval van voedselallergieën. Hives en zelfs bewusteloosheid kan optreden. Als een van deze symptomen aanwezig zijn, moet u onmiddellijk medische hulp inroepen.