Technieken voor het fotograferen vanuit een Bipod

Bij de jacht met een geweer, stil houden je geweer op het moment dat je vuur is van essentieel belang om ervoor te zorgen dat het schot gaat waar je wilt het aan. Een bipod, een paar benen die hechten aan de voorkant van het geweer, is een methode voor het stabiliseren van het geweer, maar het kan moeilijk om daadwerkelijk uit te voeren als u niet de juiste benadering van het fotograferen met de bipod hebben.

positionering

Bij gebruik van een bipod voor het schieten, is het belangrijk om een ​​positie die u zal toestaan ​​om een ​​effectieve houding te bereiken vinden. Een bipod moet beide benen op de grond rusten gelijkmatig, en is het meest geschikt om te worden ontslagen uit een buikligging, waarbij u naar een positie met een voldoende groot deel van platte land, dat u comfortabel kan liggen terwijl die gericht zijn te vinden.

range Finding

Terwijl range bevinding is niet uniek belangrijk om aan die het afvuren van een bipod, is het toch belangrijk om ervoor te zorgen dat u uw richtkijker hebt ingesteld op het juiste bereik. Een afstandsmeter kan worden gebruikt, zodat u de exacte afstand weten op je geschoten, of je kunt leren om afstanden te schatten door ervaring.

greep

Het is belangrijk om het geweer stevig en veilig gelegen tegen het lichaam te gaan met de terugslag van bakken. Het geweer mag niet vrij ontslagen, omdat waardoor het terug met de bipod bevestigd kan gevaarlijk zijn kick en de risico's beschadiging van de bipod benen.

vuren

De stabielere kun je geweer te maken op het moment dat u het vuur, hoe meer effectief uw opnamen zijn. Terwijl de bipod omgaat ondersteunen en stabiliseren van de voorkant van het geweer, als je de back-end te verplaatsen, zal het van invloed op het afvuren hoek, waardoor het belangrijk om de diepte en de snelheid van je ademhaling te minimaliseren bij het voorbereiden om te schieten, en om de trekker als trek voorzichtig mogelijk.