Teas voor huiduitslag

Teas voor huiduitslag

Of u nu een chronische huidaandoening zoals eczeem of een acute één veroorzaakt door een milieu-irriterend of allergeen, kan traditionele kruidengeneesmiddelen kunnen helpen. Voor huiduitslag, steile kruiden of wortels die anti-inflammatoire, antibacteriële en verzachtende eigenschappen in heet water om hun helende sappen vrij te geven, vervolgens drinken thee of toe te passen lokaal op de getroffen gebieden van de huid.

Kamille

Thee gemaakt van de kamille plant is een traditionele remedie voor de spijsvertering problemen en emotionele nood. extern toegepast, verzacht ook huiduitslag. Voor de behandeling van milde huidirritatie, steile kamille bloemen in heet water, dan kunt u de doek in de thee en toe te passen op de uitslag als een kompres. Kamille is zacht voor de huid, zodat u deze kunt toevoegen aan baden tot full-body huiduitslag te behandelen. Zalven en crèmes met hogere concentraties van kamille zijn verkrijgbaar bij de meeste drogisterijen voor meer ernstige irritaties.

Oak Bark

Eikenschors heeft anti-inflammatoire eigenschappen die het een traditionele remedie voor de uitslag te maken. Steile in warm water om een ​​thee te maken. Dompel een doek in de thee, en leg het licht over de geïrriteerde gebied. Eikenschors heeft een hoge concentratie van tannines, die kan interageren met andere geneesmiddelen en kruidengeneesmiddelen. Niet combineren eikenschors met andere kruidenthee, en praat met uw arts alvorens het te gebruiken als u andere medicijnen.

Havermout en gerst

Hoewel de meeste theesoorten zijn gemaakt van kruiden of wortels, kunnen havermout en gerst ook worden gekookt en spande zich in om thee die huidirritaties te kalmeren te creëren. Wacht tot gerst thee om af te koelen, breng het dan naar huiduitslag met behulp van katoen ballen. havermout toe te voegen direct aan uw bad - het warm water zal zijn anti-jeuk eigenschappen los en geven u een all-over huidverzorging. U kunt ook een kompres met hete havermout en toe te passen direct op de aangetaste huid.

overwegingen

Controleer altijd met uw arts voordat u begint met het gebruik van een kruidenmiddel, als het kan invloed hebben op andere voorwaarden of een wisselwerking met andere medicijnen die u neemt. Heeft actueel thee te zweren of open wonden niet van toepassing. Als u bijwerkingen, zoals misselijkheid, hoofdpijn of een verergering van uw huiduitslag, stoppen met het gebruik van de thee en raadpleeg uw arts. Als uw uitslag toont tekenen van infectie, zoals zwelling of rode of witte strepen, zie onmiddellijk uw arts.