Tea Tree Oil Natuurlijke Besmetting van de Gist Cures

Tea Tree Oil Natuurlijke Besmetting van de Gist Cures


Drie van de vier vrouwen zullen een schimmelinfectie in hun leven hebben. Gist infecties worden veroorzaakt door de overmatige groei van de fungus Candida albicans. De symptomen kunnen bestaan, roodheid, jeuk, een cottage cheese, zoals vaginale afscheiding en pijn tijdens het vrijen of bij gebruik van de badkamer. Er zijn veel over de toonbank medicijnen voor de behandeling van schimmelinfecties. Als u wilt dat een meer natuurlijke behandeling overwegen met behulp van tea tree olie natuurlijke infectie geneest de volgende keer dat u een gist infrection.

Koop Tea Tree Oil

Tea tree olie kan worden gekocht in uw lokale health food winkel of online. Sommige drogisterijen verkoop het. Koop 100 procent natuurlijke tea tree olie. U hoeft niet een product dat wordt verdund of bevat andere kruiden willen; zij kunnen niet genezen uw schimmelinfectie en kon het nog erger te maken. Gebruik geen tea tree olie als u zwanger bent.

Bereid uw Tea Tree Oil natuurlijke infectie genezen

Neem 2-3 eetlepels yoghurt en genieten van de punt van een tampon in. Voeg 2-4 druppels tea tree olie aan de tampon. De yoghurt zal helpen om uw infectie te verminderen door het afweren van de gist.

Het behandelen van de infectie

Plaats de tampon en laat deze gedurende 4-6 uur. Bereid een tampon en herhaal het proces. Gebruik ten minste twee tea tree olie tampons per dag totdat de infectie verdwijnt.

Topical Cream

Om te helpen bij de bestrijding van de jeuk en branden in verband met een infectie, neem de yoghurt en een paar druppels van de tea tree olie en meng goed. Breng het mengsel op de plaats van infectie. Het is misschien een beetje steken, maar dat is volkomen normaal.