Taylor Made RAC LT Specificaties

Taylor Made RAC LT Specificaties


De Taylor Made RAC LT ijzers werden ingevoerd om het golfen publiek in 2005. Deze ijzers hebben gesmeed clubhoofd dat de spelers feedback geven over het resultaat van het schot. De clubs zijn voorzien van een klein cavity back en een dunne toplijn, een look die wordt begunstigd door gevorderde spelers als het zorgt voor schot vormgeven.

trillingsdemping

De Taylor Made RAC LT ijzers zijn voorzien van de Taylor Made RAC technologie, die een vibratie dempend materiaal in het clubhoofd heeft. Deze functie is handig op schoten hit off-center, omdat het helpt om de trillingen ontstaan ​​als gevolg van het verkeerd schot te verminderen.

Forged Clubhead

De Taylor Made RAC LT ijzers zijn gesmeed ijzer. Gesmede clubheads worden gestampt uit een enkel stuk staal, in tegenstelling tot een gegoten clubhoofd, die wordt gemaakt door het gieten van gesmolten staal in een keramische mal. De gesmede clubhoofd produceert een superieur gevoel aan de speler, een gewild door de meer ervaren golfers karakteristiek.

Afmetingen

De Taylor Made RAC LT ijzers zijn voorzien van een 0,370-inch hosel, die standaard in de golfclub industrie. De 5 ijzer lengte is ook standaard op 37,75 inch voor staal shafted clubs en 38 inch voor grafiet shafted clubs. De set wordt geleverd voorraad bij een D2 swing gewicht. Swing gewicht is een meting van het saldo van gewicht bij het clubhoofd einde en de greep einde van de golfclub.