Taping Technieken voor Morton's neuroom

Taping Technieken voor Morton's neuroom


Neuroma van Morton (plantar neuroma) is een aandoening waarbij een ontstoken zenuw of vezelig tumor tussen de tenen veroorzaakt brandende of zeurende pijn en gevoelloosheid. Het resultaat is een ongemak, verminderde activiteit en een gebrek aan concurrentie tijd voor sporters. Behandelingen omvatten chirurgie, steunzolen, comfortabele schoenen, cortisone-injecties, stretching en taping technieken. Tape aangebracht op het juiste gebied is een eenvoudige en effectieve manier om pijn te minimaliseren en te voorkomen dat extra schade voor deze aandoening.

dwarse Arch

Een eenvoudige techniek om de pijn van Morton neuroom verminderen is dwarse boog taping doen. Deze techniek pogingen om dragende druk opstijgen het getroffen gebied. De Advanced Fysiotherapie Education Institute beveelt het. Je zachtjes Houd de voorkant van de voet en voeg tape over de plantaire regio van de voet. Elke dag moet je opnieuw tape de voet voor ongeveer een week tot 10 dagen voor maximaal voordeel.

Medial Longitudinal Arch

Deze techniek vermindert uitbreiding van de tarsale gewrichten volgens athleticadvisor.com. Het ondersteunt ook de boog. Aangezien zwakke bogen kunnen bijdragen aan Morton's neuroom, kan het effectief op het verbieden van verdere schade zijn. Deze techniek maakt gebruik anker tape aan de onderkant van de voet extra tape rond de enkel. Om de techniek, bezoek athleticadvisor.com/Injuries.

functionele Fasciale

Functionele fasciaal taping is een techniek die tot doel heeft om het bereik van de beweging en limiet pijn te verbeteren. Het werd ontwikkeld door Ron Alexander, een zacht weefsel therapeut, en werd oorspronkelijk gebruikt voor balletdansers. De techniek elimineert pijn en liet de dansers om te oefenen. Tape wordt geplaatst op een manier zodat de voet in stand wordt gehouden in een functionele bereik van de beweging. Dit vermindert zogenaamd contractie en ontwikkeling van vezelig vlies. Terwijl andere technieken proberen te elimineren met behulp van het getroffen gebied, dit bevordert een normale voet plaatsing en bewegingen.

vulling

Een andere techniek is om tape padding (mollevel) op de bal van je voet, die je stap kunnen verzachten en verminderen Morton's neuroom pijn. U kunt ook tape padding met plakband tussen de tenen volgens de Amerikaanse National Library of Medicine, voor pijnvermindering of om irritatie te verminderen. Hoewel de opvulling alleen richt zich op de symptomen van deze aandoening, kunt u de verlichting waarderen.