Symptomen van Lage DHEA bij vrouwen

Symptomen van Lage DHEA bij vrouwen

DHEA is een afkorting voor dehydroepiandrosteron, een hormoon dat uw bijnier produceert en scheidt. De bijnieren zijn kleine organen die boven je nieren zijn gevestigd; de belangrijkste functie de s is het vrijkomen van hormonen die op hun beurt invloed hebben diverse vitale functies in het lichaam beheersen. Volgens Marcelle Pick, een nurse practitioner en oprichter van de Maine-gebaseerde Women to Women Clinic, normale dagelijkse reeksen van DHEA bij vrouwen lopen rond 25 mg. Wanneer je lichaam genoeg DHEA niet produceren als je ouder wordt, kan u last heeft van een aantal onaangename symptomen.

Verlies van Energie

Uw energie-niveau kan afnemen als je lijdt aan een tekort aan DHEA, volgens Pick. Symptomen van een lage energie kan omvatten gevoel erg moe, pijnlijke en zwak. Lage DHEA niveaus kan ertoe leiden dat u zowel de botdichtheid en spiermassa, die u kunt laten zwak, moe en meer vatbaar voor verwondingen zoals botbreuken gevoel te verliezen. Een verzwakt immuunsysteem geassocieerd met een lage DHEA --- of een andere medische aandoening --- kunt u sap van energie. De National Institutes of Health meldt dat DHEA supplementen soms gebruikt voor de bestrijding spierzwakte en immuniteit.

Mood Changes

De hormonale schommelingen en de vermoeidheid die je ervaart als je DHEA druppels stemming verandert als verschuivingen in je fysieke gezondheid kunnen veroorzaken. Depressie is niet ongewoon in vrouwen van wie de DHEA niveaus laag. De NIH meldt dat onderzoek gedaan naar DHEA supplementen voor de behandeling van depressie geproduceerd goed wetenschappelijk bewijs, of een graad van "B."

seksuele Symptomen

Misschien vindt je liefdesleven is niet helemaal wat het vroeger als u lage niveaus van DHEA. Een verlies aan libido is een veel voorkomend symptoom van dergelijke hormonale onbalans. HealthCare Professionals website HCPLive meldt dat vrouwen die ontbreekt in DHEA, van wie de meerderheid zijn post-menopauzale, tonen verschillende seksuele symptomen, waaronder een gebrek aan vaginale smering en pijn tijdens het vrijen, evenals een lager dan eerder ervaren verlangen voor seksuele relaties.