Symptomen van kanker van de slokdarm

Symptomen van kanker van de slokdarm

Gewichtsverlies

Normaal gewichtsverlies is niets bezorgd over te zijn. Maar als je het verliezen van gewicht zonder dat het veranderen van uw dieet of levensstijl, moet u uw arts te zien. In veel gevallen van kanker van de slokdarm, kan het gewichtsverlies verergeren. Het niet hebben van genoeg gewicht op je lichaam kan invloed hebben op het vermogen van je lichaam om de kanker te bestrijden.

Keelpijn

Kanker van de slokdarm vordert, zal een patiƫnt begint keel pijn. Dit kan leiden tot problemen met slikken en pijn bij het slikken. Dit komt door een obstructie in de keel zoals een massa. Throat pijn die niet verdwijnt moet altijd worden gecontroleerd door een arts zo spoedig mogelijk. Hoe eerder kanker wordt ontdekt, hoe beter uw kans om te overleven.

braken

Braken is een veel voorkomend symptoom van slokdarmkanker. Braken soms ervaren na een aanval van misselijkheid. Als u last van misselijkheid en braken dat niet verdwijnt in een paar dagen, dan moet u medische hulp inroepen van uw arts.

Hoesten en bloed ophoesten

Zoals je keel wordt aangevallen door kanker, zul je beginnen met de drang om te hoesten te krijgen. Deze hoest chronisch wordt en moet een groot bord dat er iets mis is. Je moet betrokken worden, vooral als je geen symptomen van iets anders zijn fout, zoals een verkoudheid. Er zijn andere kankers die ook chronische hoest of ophoesten van bloed symptomen, zoals longkanker. Je nodig hebt om medische hulp te zoeken om erachter te komen of uw hoest is van kanker van de slokdarm.

Vermoeidheid

Vermoeidheid is overmatige vermoeidheid. Combineer vermoeidheid met een aantal gevoelens van zwakte, en je hebt reden tot bezorgdheid. De zwakte kan worden gevoeld over je hele lichaam tot het punt dat je niet de wens om veel te doen te hebben. Vermoeidheid en zwakte kan een teken zijn van vele dingen, dus het is belangrijk om uw arts te raadplegen om te achterhalen of de oorzaak is van kanker van de slokdarm of iets anders.