Symptomen van gas in de maag

Aantal klassieke symptomen wijzen gas in de maag. Deze omvatten het passeren van gas door boeren of winderigheid evenals pijn of een opgeblazen gevoel in de maag. Veel mensen vinden deze duidelijke symptomen gênant, omdat ze niet beseffen hoe vaak het is voor de gemiddelde persoon om gas te hebben en voor het lichaam om een ​​of andere manier om het te verdrijven nodig. Gemeenschappelijke of niet, is het aangeraden om medische hulp te zoeken indien de klachten aanhouden of verergeren.

Natural Creatie van Gas

Het feit is dat deze symptomen van gas in de maag zich manifesteren in de darmen dagelijks. De gemiddelde persoon kan zo veel als drie pinten gas per dag te maken. Dit kan het noodzakelijk gas passen wel 15 keer per dag veroorzaken. De gassen worden door het voedsel dat wordt gegeten. Mensen realiseren zich niet dat een deel van het voedsel dat ze nemen verandert in methaan, koolstofdioxide of stikstof. Dit is waar het gas komt, maar de onaangename geur die het passeren van het gas wordt begeleidt door de bacteriën in de dikke darm.

Prikkelbare Darm Syndroom

Sommige mensen lijden aan een aandoening die rechtstreeks verband houden met de reden waarom ze symptomen van gas in de maag. Deze aandoening heet Irritable Bowel Syndrome (IBS). Degenen die deze aandoening lijden opgeblazen gevoel in de buik, verhoogde gas en intolerantie voor bepaalde voedingsmiddelen. Artsen zijn niet zeker waarom dit zich voordoet bij sommige mensen, zelfs wanneer familieleden precies hetzelfde te eten, terwijl anderen niet worden gehinderd door het. Het gevoel dat de wanden van de intestinale spieren samentrekken vaker en dit leidt tot pijn in de darmen.

Ziekte van Crohn

Soms zijn de symptomen van gas in de maag veroorzaakt door andere aandoeningen zoals de ziekte van Crohn. Deze aandoening, ook wel colitis, is een ontsteking van de darm en kan pijnlijk zijn. Deze aandoening wordt behandeld met meerdere medicijnen om te proberen om de pijn weg te nemen en de controle van de ontsteking en de potentiële infecties.

andere oorzaken

Hoewel winderigheid een normale functie van het menselijk lichaam, als deze te groot is en die ernstige pijn dan kan een teken van andere problemen. Als de aandoening wordt serieus ongemakkelijk, is het belangrijk om een ​​arts te zien. Een persoon met ernstige symptomen van gas in de maag kunnen tekenen van darmkanker, lactose intolerantie of gastro-oesofageale reflux ziekte. Alleen een zorgverlener kan de juiste tests uit te voeren om te bepalen of er iets ernstig mis is of om u gerust te stellen dat alles wat je nodig hebt is een verandering in uw dieet.