Surfen Camps voor kinderen met autisme

Surfen Camps voor kinderen met autisme

Kinderen met autisme misschien troost vinden in het water, vaak het maken van zwemmen en watersporten favoriete activiteiten. Met de hulp van enkele toegewijde vrijwilligers, kunnen de kinderen op het autismespectrum leren surfen. Verschillende surfen kampen en programma's tegemoet te komen aan kinderen en jonge volwassenen met een autisme spectrum stoornis.

Surfers voor Autisme

Surfers voor Autisme (surfersforautism.org) werd begonnen in 2007 toen een groep surfers in Florida besloten om een ​​stuk of tien kinderen met speciale behoeften surfen nemen. Dit programma biedt nu een of twee dagen gratis kampen voor maximaal 200 kinderen met autisme op verschillende locaties in Florida. Getrainde surfen instructeurs vrijwilliger werken met kinderen van 4 jaar en ouder om ze te krijgen op de golven. Kampen zijn in Stuart, Cocoa Beach, Jacksonville Beach, Deerfield Beach en andere locaties in Florida, en in Puerto Rico.

surfers Healing

Surfers Healing (surfershealing.org) heeft ook gratis surfen kampen voor kinderen met een autisme spectrum stoornis. Deze organisatie reist het hele land om autistische kinderen te voorzien van surfen ervaringen. Surfers Healing heeft kampen in Californië, Maryland, Virginia, North Carolina, South Carolina, Toronto, New Jersey, New York en Rhode Island, en de organisatie hoopt op meer locaties toe te voegen als het programma groeit.

Andere Surfing Programs

Andere kampen hebben één- of tweedaagse surfen kampen voor kinderen met autisme. Genezing Elke Autistische Life (healsutismnow.org/surfcamp.html) heeft een twee-dagen kamp voor beginnende surfers in Jacksonville, Florida. De Kristen Bednar Memorial Surf Camp voor kinderen met Autisme Spectrum Stoornissen (Facebook.com/kbsurfcamp#!/kbmsurfcamp) heeft een gratis eendaagse kamp in New York. Learning tThrough Zon, zand en surfen (facebook.com/pages/Learning-through-Sun-Sand-and-SURF/110107925706168) een tweedaagse kamp in Texas dat ook sociale vaardigheden en sensorische motorische ontwikkeling. Autisme Aquatics is een vierdaags programma dat deel uitmaakt van de Autism Society of America Pool Pals-programma (aquapros.org/autismA.html). Surfen voor Autisme (surfingforautism.org) is een gratis eendaagse kamp op de Outer Banks, North Carolina.

Surfen groeit in populariteit

Veel van deze kampen werden gestart door de ouders die kinderen met autisme hebben. Sommigen begonnen omdat de ouders waren al fanatieke surfers, terwijl anderen nam de sport in de hoop dat het zou iets waar ze met hun kind kunnen delen. Veel kinderen een gevoel van voldoening als ze staan ​​op de surfplank voor de eerste keer, en de ervaring is vaak therapeutisch. De populariteit van deze programma's toe.