Suprapatellaris Bursitis Behandeling

Suprapatellaris bursitis is een aandoening gekenmerkt door ontsteking van de bursa suprapatellaris, een van de fluïdum gevulde zakken die zorgt voor beweging van het kniegewricht. Vaak aangeduid als gewoon knie bursitis, deze ontsteking wordt vaak veroorzaakt door een overmatig gebruik of stress aan de knie, maar u kunt ook de ontwikkeling van deze pijnlijke aandoening van een bacteriële infectie, trauma of zelfs een degeneratieve ziekte, zoals artrose. Als u suprapatellaris bursitis te ontwikkelen, de meeste behandelingen tot op zekere mate van zowel professionele als zelfzorg over hulp aan te brengen.

Zelfzorg

De meeste gevallen van suprapatellaris bursitis reageren goed op zelfzorg maatregelen, zo beginnen door te rusten en het verhogen van je knie om zowel de ontsteking en pijn te verminderen.

Terwijl het been wordt verhoogd, periodiek ijs uw knie om de ontsteking verder terug te dringen. Suikerglazuur, ook bekend als cryotherapie, moet gebeuren niet langer dan 20 minuten per keer 04:56 momenten van de dag. Een plastic zak gevuld met ijs werkt goed in deze situatie, maar zorgt ervoor dat de tas wrap met een handdoek om letsel te voorkomen op uw huid.

Follow-up door het verpakken van de knie met een elastische bandage. Dit helpt niet alleen om de ontsteking te verminderen, maar kan ook irritatie aan de getroffen bursa.

Professional Treatment

Als de pijn en zwelling in verband met suprapatellaris bursitis niet is verdwenen na een paar dagen, praten met een medische professional. De oorzaak van de bursitis bepaalt vaak zorgtraject.

Bij overmatig gebruik, repetitieve stress of zelfs trauma, is een corticosteroïd drug regelmatig direct ingespoten in het aangetaste gewricht, het verminderen van ontsteking en het verminderen van pijn. Met een bacteriële infectie, is een cursus van antibiotica om de infectie te elimineren voordat corticosteroïden ooit in dienst zijn.

Na ontsteking en pijn hebben verminderd, kan uw arts raden u spreken met een fysiotherapeut aan je conditie beter te behandelen. Een fysiotherapeut kan aanpassingen aan activiteiten die kunnen worden plaatsen van onnodige stress op het kniegewricht vast te stellen. U krijgt dan deel te nemen aan een reeks van de oefening om niet alleen het versterken van de spieren van het been naar je knie goed te ondersteunen, maar ook het verbeteren van uw algehele flexibiliteit om de kans op herhaling te verminderen.

Ongeacht de oorzaak van bursitis, is er ook de mogelijkheid dat u mogelijk de ontsteking in de knie handmatig verminderd door aspiratie, vooral wanneer veel fluïdum verzameld in de bursa. In deze procedure wordt een naald rechtstreeks in de bursa om de vloeistof te extraheren. Dit vermindert de ontsteking en de geassocieerde pijn.

Als alle andere behandelingen niet om resultaten te produceren, is een chirurgische ingreep gebruikt om de getroffen bursa daadwerkelijk te verwijderen.