Supplementen Voor voorkomen Alzheimer & # 039; s Disease

Supplementen Voor voorkomen Alzheimer & # 039; s Disease

Overzicht

ziekte van Alzheimer is de meest voorkomende vorm van seniele dementie. Volgens de Alzheimer's Association, ongeveer 5,3 miljoen Amerikanen lijden aan de ziekte. Alzheimer treft de hersenen, waardoor het krimpen, en wordt geassocieerd met de groei van amyloïde plaques en neurofibrillaire knopen. Op korte termijn geheugenverlies, verminderde geestelijke vermogens, verwarring en ongepaste reacties zijn voorkomende symptomen van de ziekte van Alzheimer. Sommige supplementen in staat het risico of de langzame progressie van de ziekte.

vitamine B12

Volgens een BBC News Health voorwerp 2010 is bewijs dat de montage bloedspiegels van vitamine B12 kan worden verbonden met het risico op Alzheimer. Het artikel verwijst naar een Finse studie waar onderzoekers opgevallen dat degenen met de hoogste niveaus van vitamine B12 werden de minste kans te worden gediagnosticeerd met dementie. Het werkingsmechanisme wordt aangenomen centreren rond homocysteïne, een chemische stof in het lichaam dat is gekoppeld aan een verhoogd risico op beroerte en dementie. Voldoende vitamine B12 in het bloed is bekend dat circulerende niveaus van homocysteïne verlagen.

Ginkgo Biloba

Ginkgo biloba is een kruid dat kan verhogen infusiesnelheden bloed, en dus zuurstof naar de hersenen, die waarom het wordt gebruikt voor het behoud van cognitieve functies. De Brain Research Institute van UCLA van mening dat ginkgo biloba kan helpen bij het verbeteren van het geheugen en kan zelfs beschermen tegen de ziekte van Alzheimer. In 2006, UCLA onderzoekers gevonden significante verbetering van de verbale recall onder een groep van mensen met dementie, die ginkgo biloba duurde zes maanden, in vergelijking met een groep die een placebo kregen.

Acetyl-L-Carnitine

Acetyl-L-carnitine is een aminozuur dat is onderzocht wat betreft de ziekte van Alzheimer gedurende vele jaren. De Universiteit van Maryland Medical Center dat verscheidene vroege studies toonden aan dat acetyl-L-carnitine kan helpen vertragen de progressie van Alzheimer, depressie te verlichten gerelateerd aan dementie seniele en geheugen te verbeteren bij ouderen, hoewel enkele recente studies vertoonden tegenstrijdige resultaten.

Kurkuma

Kurkuma wordt vaak gebruikt als specerij in curry sauzen en bevat curcumine, die onderzocht is in verband met de ziekte van Alzheimer. Een 2001 studie gepubliceerd in het 'Journal of Neuroscience "vond dat curcumine extract supplementen gegeven aan muizen verminderden hun Alzheimer-geassocieerde amyloïde plaques met maar liefst 30 procent in slechts een week. Meest hersenen onderzoekers zijn van mening dat het voorkomen of verminderen van amyloïde plaques in de hersenen van Alzheimerpatiënten is cruciaal omdat de plaques verstoren goede hersenfunctie en bijdragen aan seniele dementie.

phosphatidylserine

Fosfatidylserine of PS, een vet en een hoofdbestanddeel van de membranen die zenuwcellen omringen. Bij de ziekte van Alzheimer, zenuwcellen degenereren tot nu PS supplementen onderzocht op effectiviteit. Volgens de Alzheimer's Association, vroeg studies op basis van PS-supplementen afgeleid van hersenen van koeien waren veelbelovend in termen van het verminderen van het risico op dementie bij ouderen, maar de angst voor de gekke-koeienziekte beëindigde deze studies. PS supplementen zijn nu afgeleid van hoge kwaliteit soja-extracten, hoewel hun effectiviteit is niet onderzocht bij mensen.