Supplementen voor maagzweren

Supplementen voor maagzweren

Maagzweren komen veel voor in Noord-Amerika en worden gewoonlijk behandeld met een combinatie van antibiotica, bismutsubsalicylaat en antacida. Steeds meer patiënten zijn op zoek naar alternatieve of aanvullende behandelingen. Medisch toezicht wordt aanbevolen als mensen met maagzweren kan complicaties, zoals perforatie, infectie of interne bloeden ontwikkelen. Voordat de behandeling met supplementen, raadpleeg dan een medisch opgeleide natuurgeneeskundige arts.

Kruidensupplementen

Zoethout heeft de toonaangevende herbal supplement aanbevolen voor de behandeling van maagzweren geweest. Het wordt meestal gebruikt in de vorm deglycyrrhizinated, ook wel DGL. DGL remt H. pylori bacteriën geassocieerd met maagzweren en bevordert genezing van de maagwand door het stimuleren snellere groei van de kliercellen en slijmvorming en secretie. Andere kruidensupplementen gebruikt omvatten rabarber, vanwege de samentrekkende werking, en droogextract plantains, die op soortgelijke wijze werken om DGL. Voordat u een kruiden-supplementen, raadpleeg dan een medisch opgeleide natuurgeneeskundige arts.

Voedingssupplementen

In zijn boek "Textbook of Natural Medicine," Joseph Pizzorno, ND, adviseert diverse voedingssupplementen samen met dieet wijzigingen, vermindering van stress, stoppen met roken en de juiste kruidengeneeskunde. Onder hen, vitamine A en E worden aanbevolen voor hun vermogen om de integriteit van het maag-slijmvlies handhaven. Zink is ook algemeen aanbevolen voor zijn beschermend effect op de maagwand. Andere voedingssupplementen die nuttig kan zijn onder meer vitamine C, flavonoïden, glutamine en bismutsubcitraat. Voor nauwkeurige doseringen en geïndividualiseerde behandeling, is het belangrijk om het advies van een medisch opgeleide natuurgeneeskundige arts te zoeken.

Voedingssupplementen

Geen lijst van supplementen zou niet compleet zijn zonder een hoofdstuk over dieet. Het is belangrijk om allergene voedingsmiddelen, gekruid of gebakken voedsel, en gerookte voedingsmiddelen te vermijden. Diëten rijk aan vezels en weinig eenvoudige suikers zijn gekoppeld aan lagere tarieven van zweren, volgens Pizzorno. Hij beveelt ook aan te vullen een rijke plantaardige voeding met levensmiddelen uit de kool familie vanwege het hoge gehalte aan glutamine in kool. Van bijzonder voordeel is rauwe kool sap en gefermenteerde kool, zoals gevonden in zure kraut en kim chi.