Summer Pool Party Games

Summer Pool Party Games


Een plons in het zwembad zorgt voor een perfecte partij optie voor de warme zomermaanden. Zwemmen is een duidelijke activiteit, maar gestructureerde spellen verbeteren van de entertainment. Lees altijd de veiligheidsvoorschriften pool regels voor het begin van een spel, vooral als er kinderen bij betrokken zijn. Toezicht te houden op de kinderen nauw samen om te zorgen dat ze de regels volgen. Dit kan iedereen een leuke en veilige tijd in het zwembad partij.

Duck Race

Elke speler in het zwembad heeft zijn eigen rubberen eend, die hij moet rennen naar de andere kant van het zwembad. Stel grondregels van de methode van het verplaatsen van de eend aan de andere kant. Zo vereisen de spelers om de eend blazen langs het oppervlak, maakt golven achter te verplaatsen, of hun neus naar de eenden begeleiden naar de andere kant. De beperkingen op het verplaatsen van de eenden voegen een leuke uitdaging aan het spel.

Prize Diving

Gunsten en prijzen zijn een algemene aanbod op een feestje. Maak de gasten te werken voor de prijzen tijdens een pool spel. Gooi een aantal kleine prijzen die zal zinken in het zwembad; munten of speelgoedauto's werken goed voor het spel. Hebben de spelers duiken onder water om de gezonken schat op te halen. Elke speler mag de prijzen die hij wint houden. Als jongere kinderen aanwezig zijn, zijn onder andere een aantal prijzen die drijven, zoals speelgoed voor in bad, in het geval ze niet kunnen duiken onder het oppervlak.

Ball Hunt

Koop een groot pakket van kleine, plastic ballen die zal drijven. De ballen gebruikt voor de ballenbak zijn verkrijgbaar in vele speelgoedwinkels en zijn een ideale maat voor de activiteit. Gebruik een permanent marker naar een ander nummer, letter of een woord op elke bal te schrijven. Dump alle ballen in het zwembad. Roepen een van de cijfers, letters of woorden en de deelnemers selecteren om corresponderende bal vinden. Blijven roepen opgegeven ballen totdat de spelers verveeld met het spel te laten groeien.

Haai Tag

Begin met één persoon in het zwembad, die is vernoemd naar de haai. Ze races rond het zwembad, een poging om de andere spelers te taggen. Wanneer iemand wordt gelabeld, wordt hij ook een haai en helpt tag de andere spelers. Blijven spelen totdat iedereen is veranderd in een haai. Start een nieuwe ronde met iemand anders als de eerste haai.