Suiker Alcohol en Weight Loss

Met een obesitas-epidemie in Amerika, dat is het bereiken van epische proporties, zijn miljoenen mensen op zoek naar manieren om af te slanken en tot een gezondere levensstijl. Met duizenden dieet producten op de markt, het is makkelijk te zien waarom veel mensen zijn verward over wat er werkelijk in het voedsel dat ze in hun lichaam zetten. De verwarring met suiker alcoholen is niet anders.

Definitie

Suikeralcohol is de algemene naam voor verschillende zoetstoffen afgeleid van granen, voornamelijk maïs. Suikeralcoholen, ook bekend als polyolen, in feite geen suiker of alcohol maar bevat kenmerken van beide. Suiker alcoholen hebben een zoete smaak en komen meestal in vloeibare vorm. Ze worden toegevoegd aan levensmiddelen in plaats van suiker om calorieën te verminderen of te minimaliseren bloedsuikerspiegel pieken in diabetici en koolhydraatarme dieet.

Veelgebruikte suikeralcoholen omvatten maltitol, sorbitol, mannitol, xylitol, lactitol, erythritol en isomalt. Calorische waarden variëren van een tot drie calorieën per gram. Omdat suikeralcoholen niet volledig door het darmkanaal bevatten ze minder calorieën dan suiker.

Waar te vinden

Suiker alcoholen zijn te vinden in een verscheidenheid van "light", diabetische-vriendelijke, suikervrije of verwerkt koolhydraatarme voeding. Snoep, gebak, ijs, yoghurt, snackbars, granen en kauwgom bevatten vaak suiker alcohol. Tandpasta is een andere plek waar je misschien onverwacht suiker alcohol, die niet bevorderlijk tandbederf als suiker doet vinden.

Whole Foods over het algemeen niet suikeralcoholen bevatten. Groenten, fruit, vlees, onverwerkte zuivelproducten en volkoren granen zijn leegte van suikeralcoholen, omdat ze hetzij natuurlijk gezoet of hartig. Suikeralcoholen gemaakt bij mechanische verwerking van granen, dus het is zeldzaam om ze in een natuurlijke voedselbron.

Gewichtsverlies

Omdat suiker alcoholen zijn minder calorieën dan gewone suiker of high-fructose corn syrup, deze zoetstoffen verlagen de totale calorie-inhoud van voedingsmiddelen. Bovendien, suiker, alcohol minimaliseert de glycemische respons, of een stijging van de bloedsuikerspiegel, dat meestal na het consumeren van snoep of zetmeelrijke koolhydraten wordt gezien. Hierdoor suikeralcoholen vaak in voedingsmiddelen voor diabetici.

Het feit dat suikeralcoholen geen stijging van de bloedsuikerspiegel veroorzaken betekent dat ze nuttig zijn bij het voorkomen van bloedsuiker crashes, wanneer met mate geconsumeerd kunnen worden. Deze crashes, die vaak een paar uur na het nuttigen van een hoog-koolhydraat voedsel zoals snoep of frisdrank, kan leiden tot honger en onbedwingbare trek. Door het houden van de bloedsuikerspiegel stabiel, kan suikeralcoholen helpen onbedwingbare trek later op de dag te verminderen.

Bijwerkingen

Sugar alcoholen kunnen maagdarmklachten veroorzaken wanneer verbruikt dan. Gas, maagklachten, diarree, opgeblazen gevoel en intestinale geluiden kunnen worden ervaren door degenen wier lichamen zijn niet gewend aan de consumptie van suiker alcoholen.

Minimaliseer deze bijwerkingen door voorzichtig en slechts matig consumeren van suiker alcoholen. Na verloop van tijd kan je lichaam gebruikt om de producten te worden en uw ongemak kan verminderen. U kunt ook een snelde reactie met sommige vormen van suikeralcohol in vergelijking met anderen. Let op het type suiker alcohol voordat u het te consumeren, zodat u kunt begrijpen hoe je lichaam reageert op het, en die informatie gebruiken in de toekomst om hinder te voorkomen.

andere Zoetstoffen

Het is belangrijk op te merken dat niet alle suikervervangers beschouwd suikeralcoholen. Kunstmatige zoetstoffen zoals aspartaam, saccharine en sucralose niet suikeralcoholen en gedragen zich niet op dezelfde manier. Veel voedingsmiddelen combineren deze kunstmatige zoetstoffen met suiker alcoholen. Sommige producten zelfs suiker met suiker alcoholen meng enigszins lagere calorische waarde.

Lees labels zich bewust van zoetstoffen gebruikt in voedingsmiddelen, en de mogelijke bijwerkingen. Producten die suikeralcoholen bevatten meestal dragen een waarschuwing dat overmatige consumptie Staten kunnen gas of opgeblazen gevoel veroorzaken. Als u deze waarschuwing ziet, kunt u er zeker van u verbruikt een product dat suiker alcohol bevat voelen.