Substance Abuse Preventie & Interventie

Het leven van een persoon kan worden vernietigd door het gebruik van geestverruimende stoffen. De media staat vol met voorbeelden van mannen en vrouwen - maar ook jongeren - uit alle lagen van de bevolking die de grimmige gevolgen van drugsgebruik en verslaving lijden. Daarom drugsmisbruik preventie en ingrijpen wanneer dat nodig is, zijn cruciaal voor het behoud of herstel van gezondheid en welzijn van een persoon.

Uitgebreide Support Services

De meest effectieve vorm van preventie van drugsgebruik is een programma dat een alomvattende aanpak neemt, volgens de "Substance Abuse Prevention:. Het snijpunt van wetenschap en praktijk"

Het misbruik van of de verslaving aan geestverruimende stoffen vaak is het gevolg van een aantal factoren, met inbegrip van emotionele en psychische problemen en misschien zelfs een genetische aanleg. Daarom preventiestrategie die rekening houden met deze variabelen is waarschijnlijk het meest effectief te zijn.

Tough Liefde

Vrienden en familieleden van een persoon die lijdt aan middelenmisbruik of verslaving moet trainen wat algemeen bekend staat als "harde liefde." Bijvoorbeeld, als het individu te maken met een probleem middelenmisbruik vraagt ​​geld, de beste manier is om die individuele financiële bijstand te ontzeggen. De bottom line is dat je niet iets dat deze persoon in staat zal stellen de mogelijkheid om haar gebruik van geestverruimende stoffen verder moeten doen.

professionele Interventie

De media, televisie en films vaak aanwezig zogenaamde voorbeelden van interventies. Hoewel een interventie is een nuttig plan van aanpak naar een persoon die lijdt aan een drugsmisbruik probleem te helpen, moet de interventie zelf naar behoren worden uitgevoerd. Alleen getuige van een interventie van de soort te zien op de kleine en zilver scherm is gewoon niet genoeg om het nodig is om een ​​interventie in het echte leven te voeren middelen.

Er zijn professionals die hulp bieden aan mensen die verlangen om een ​​interventie uit te voeren. Hoewel deze professionals een vergoeding voor deze dienst, met dit soort bijstand beter zorgt voor een succesvolle interventie, die de lading een waardige investering maakt.

Een lokale gemeenschap centrum voor geestelijke gezondheidszorg biedt waarschijnlijk professionele interventie hulp. Deze centra meestal rekenen een glijdende schaal vergoeding op basis van het inkomen overwegingen.