Subsidies voor de bevordering van lichaamsbeweging & amp; Wellness

Subsidies voor de bevordering van lichaamsbeweging & amp; Wellness

Een gebied van de financiering, dat is vrijwel onontgonnen voor veel non-profitorganisaties en scholen die willen fitness activiteiten en wellness-programma's uit te breiden is subsidies. Miljoenen dollars zijn beschikbaar voor organisaties bereid om de tijd en het initiatief nemen om een ​​aanvraag voor geld aangeboden door subsidie ​​financiers. Grant financiers variëren van nationale bedrijven om lokale goede doelen en filantropen die verlangen om programma's te financieren voor organisaties die willen uitbreiden of start een fitness-activiteit of wellness-programma voor volwassenen of kinderen.

Wat heb je nodig?

Bij het zoeken naar subsidie ​​financiers, moet u weten wat uw organisatie nodig heeft voor het aanvragen van geld. Sommige subsidie ​​financiers geven alleen startkapitaal aan organisaties die het starten van een programma. Anderen zijn op zoek om te geven aan een vast programma voor hun expansie. Het is belangrijk om te weten wanneer u wilt uw programma te starten en hoeveel nodig zal zijn. Bijna alle subsidie ​​financiers zal vragen voor een budget voorstel om de subsidieaanvraag te vergezellen. Dit omvat overhead of indirecte kosten, administratiekosten, goederen en materialen en apparatuur die nodig is voor de fitness-activiteit of wellness-programma.

Het vinden van Financiers

Een van de beste plaatsen om lokale of nationale subsidie ​​financiers te vinden is via de Stichting Center. De Stichting Center heeft een directory database van meer dan 100.000 particuliere stichtingen, openbare liefdadigheidsinstellingen en corporate programma's dat de middelen te geven voor subsidies. Je zult in staat om te zoeken naar specifieke uitkeringen in de fitness-activiteit en wellness met behulp van hun database om te zoeken naar financiers specifiek voor uw programma en het gebied te verkleinen. De meeste lokale bibliotheken kunt u toegang tot de Stichting Centrum databank gratis. U kunt ook abonneren op hun database voor een maandelijkse of jaarlijkse vergoeding. Ook bieden ze gratis lessen om u te helpen de slag te gaan en schrijf uw subsidie. De Nationale Vereniging voor Sport en Lichamelijke Opvoeding biedt een database van subsidie ​​financiers voor fitness en wellness-programma's.

Contact maken

Zodra u een subsidie ​​financier specifiek voor je programma hebt gevonden, volg de aanwijzingen om contact met de financier te maken. Sommige subsidie ​​financiers vragen dat u een brief van onderzoek of contact moet schrijven door een telefoontje naar toestemming om een ​​aanvraag voor de subsidie ​​aan te vragen. Volg alle aanwijzingen zorgvuldig, zodat uw organisatie een goede indruk op de subsidie ​​financier zal maken.

Grant Financiers

Er zijn vele nationale en internationale bedrijven en overheidsinstellingen die subsidies voor fitness-activiteiten en wellness sponsoren. Subsidies gesponsord door Let's Move, Lowe's en de National Football League bieden programma's, apparatuur en informatie voor het starten van een fitness- en wellness-programma. Nike biedt subsidies voor de lopende programma's starten of te verbeteren in gebieden rond de Verenigde Staten.