Stretching hamstrings in de Ochtend

Stretching hamstrings in de Ochtend


Twee spiergroepen vormen de dij - achterstevoren flankerende hamstrings en-front flankerende quadriceps. Vaak uitrekken van de hamstring houdt de spieren soepel en verlaagt het risico van verstuikingen en verrekkingen, en u kunt werken om de schade eerst ding in de ochtend te voorkomen met een full-body stretch en vermoeidheid-vrij dynamisch hamstring strekt zich uit voor flexibiliteit en kracht. Hamstring stukken kan verlichten klonterige-matras geïnduceerde lage rugpijn, ook. Praat met uw arts voordat u een stretching programma.

de hamstrings

Je hamstrings zijn een werkpaard spiergroep, het helpen van de heupen bewegen en de knieën buigen en draaien. Hamstring krapte kan een slechte houding, wat bijdraagt ​​aan lage rug stress en pijn te creëren. Tight hamstrings ook misalign je bekken, het afwerpen van hoe je loopt en het veroorzaken van je onderrug pijn te doen. Houd de hamstrings van airconditioning en verlengd met een kwaliteit stretching routine en helpen voorkomen verrekkingen, verstuikingen en onderrug kwalen. Probeer het toevoegen van een paar hamstring strekt zich uit tot je 's ochtends routine.

hamstring Rek

Een hamstring routine hoeft niet je 's ochtends te consumeren; Echter, te beginnen met een warming je spieren. Begin met vijf minuten zacht aërobe activiteit, zoals jumping jacks of een lichte joggen. Zoals doorbloeding stijgt, dan heb je minder kans op een hamstring verstuiking of scheur terwijl stretching zijn. Overweeg het toevoegen van oefening bands en bandjes. Dure apparatuur is niet nodig, maar elastische oefening bands zijn een betaalbare manier om strap-specifieke hamstring stukken op te nemen. Liggen op de vloer met de band gecentreerd op boog je rechtervoet's. Houd uiteinden van de band, en je rechterbeen te verhogen, stoppen als je je voelt pijn of ongemak. Houd gedurende acht seconden en laat je been. Herhaal dit met het linkerbeen.

Timing Uw Stretch

Het verlengen van uw hamstrings met een ochtend stretching routine is een ideale manier om pijn in de onderrug te voorkomen, maar uw weekdag schema kan niet zorgen voor een goede warming-up. In plaats van een vijf tot 10 minuten cardio warming-up, hop in een warme douche of bad. Het warme water activeert de doorbloeding en preps je spieren te strekken. Laat de hamstrings afkoelen, hoewel; strek ze onmiddellijk daarna. Ronden de dag met nachtelijke hamstring stukken, en houd beide sessies kort. Houd uw strekt zich voor 30 tot 45 seconden. Als je hamstrings te branden, heb je het stuk gehouden te lang.

overwegingen

Coaches en artsen zijn verdeeld over de vraag of het uitrekken voordelen spieren of schaadt hen. Een 2008 University of Nevada studie onderzocht de invloed op statische en dynamische stretching heeft op atletische prestaties. Statische stukken zijn stukken waar je de pose te houden lang genoeg om een ​​brandwond te voelen, en ze te doen kan leiden tot korte termijn hamstring zwakte die kunnen knoeien met je spel. Als u gearing up naar de sportschool te raken, kan dat spierzwakte je struikelen. Dynamische stukken, zoals lunges, voortdurend flex de spier. De studie wees uit dat statische stukken verlaagd onderlichaam prestaties van atleten ', terwijl dynamische stukken niet.